Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    9777,46%-0,53
  • DOLAR

    34,16% 0,08
  • EURO

    38,11% -0,21
  • GRAM ALTIN

    2913,97% -0,65
  • Ç. ALTIN

    4899,30% 0,64

CHP Manisa`nın Yeni İlçelerinde Örgütlendi

CHP Manisa`nın Yeni İlçelerinde Örgütlendi

MANİSA - CHP, Manisa`da yeni kurulan Yunus Emre ve Şehzadeler ilçelerinde başkan atamalarını yaptı.

CHP, Manisa`da yeni kurulan Yunus Emre ve Şehzadeler ilçelerinde başkan atamalarını yaptı.

CHP, Büyükşehir Yasası`nda yapılan değişiklikle Manisa merkezde, Yunus Emre ve Şehzadeler adlarıyla kurulan iki yeni ilçede örgütlenerek, başkan atamasını yaptı.

Yunus Emre ve Şehzadeler ilçesinde CHP Genel Merkezi`nin atamasıyla oluşturulan parti yönetimi,  CHP Manisa İl Başkanlığında düzenlenen basın toplantısıyla tanıtıldı.

CHP Manisa İl Başkanı Cahit Kaplan`ın, CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel ile çok sayıda partilinin katılımıyla düzenlenen toplantıda, Yunus Emre İlçe Başkanlığı`na Engin Uzun`un, Şehzadeler İlçe Başkanlığı`na da Nejdet Köprülü`nün getirildiği bildirildi.

CHP Şehzadeler İlçe Başkanı Köprülü, toplantıda yaptığı konuşmada, seçim çalışmalarına hızlı bir şekilde başlamaları gerektiğini belirtti.

CHP Yunus Emre İlçe Başkanı Uzun da yeni örgütlenmeleriyle parti üye sayısını ve oy oranlarını arttırmak için çalışacaklarını belirterek, "Partimde daha önce 1,5 yıl Merkez ilçe yöneticiliği yaptım. Gece gündüz demeden çalıştık. CHP`li olmak büyük bir onur ve şereftir, yerel seçimler için canla başla çalışacağız" dedi.



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor