Yunusemre'de şiddetle mücadele ve iletişim semineri verildi
Yunusemre Belediyesi'nin öncülüğünde 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Uluslararası Mücadele Günü etkinlikleri kapsamında şiddetle mücadele ve iletişim konusunda seminer verildi.
Yunusemre Belediyesi, Yunusemre Kent Konseyi ve Manisa Barosu katkılarıyla 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Uluslararası Mücadele Günü sebebiyle seminer düzenlendi. İlk etkinliği Hafsasultan Mahallesi'nde bulunan Çınarlı Kahve'de başlayan ve 4 gün devam edecek seminerlerin ilkine Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Mesut Doğan, Yunusemre Belediyesi'nden Psikolog Zahid Abalı, Manisa Barosu Kadın ve Çocuk Hakları Komisyonu Üyesi Av. Fatih Karakaya ve Yunusemre Kent Konseyi Kadın Konseyi Başkanı Suzan Cömert Atak katıldı. Seminerde kadına yönelik şiddetle mücadeleyle ilgili eğitim alan erkeklere, şiddet kullanmadan iletişim kurmanın ve şiddeti hayatımızdan çıkarmanın yolları anlatıldı. Oldukça faydalı geçen programdan dolayı vatandaşlar Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban'a teşekkür etti.
Gündüz kadınlara 14.00 - 15.30 arası akşam da 20.00 - 21.00 saatleri arası erkeklere yönelik verilecek ve 22 Kasım Cuma gününe kadar sürecek olan seminerlerin programları ise şu şekilde: “20 Kasım Çarşamba gündüz kadınlara Muradiye Kadın Dayanışma ve Eğitim Merkezinde, akşam erkeklere Piyangocular Kıraathanesinde. 21 Kasım Perşembe gündüz kadınlara Akgedik Kadın Dayanışma ve Eğitim Merkezi akşam erkeklere Yunuskent Kıraathanesi. 22 Kasım Cuma gündüz kadınlara Fevzi Çakmak Kadın Dayanışma ve Eğitim Merkezi akşam erkeklere Yılmaz Kıraathanesinde seminerler düzenlenecek.”



Saruhanlı Belediyesi’nin 2024 Yılı Faaliyet Raporu Oy Birliğiyle Kabul Edildi

Saruhanlı Belediyesi’nden 320 Çocuğa Bayramlık Kıyafet Yardımı

SARUHANLI’DA 21 MART NEVRUZ BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

Şehit Görece’nin ailesine Devlet Övünç Madalyası verildi

Manisa’da Devlet Övünç Madalyası ve Berat Tevcih Töreni düzenlendi

Saruhanlı, İzmir’in su kuyusu planına karşı sesini yükseltiyor!

Saruhanlı'dan İzmir'e su kuyusu tepkisi

Acılı babadan yürek burkan paylaşım: "Böyle gittik, dönemedik"

Dumfet Manisa İl Başkanı Balta: DUMFED Manisa'da Teşkilatlanma Hızla İlerliyor

Bakanlık zeytinyağındaki son hileyi ifşa etti! Organik diye satılıyordu içinden çıkanlar şaşırttı

CHP’den Başkan Ekrem Cıllı’ya taşınmaz satışı eleştirisi: "Verdiğiniz sözleri unutmayacağız”

Saruhanlı'dan İzmir’e su aktarımına tepki: Kaderimizle oynamayın, günahtır!

Yunusemre 100. Yıl Meydanı’nda iftar sofrası kurdu

Yunusemre’de Ramazan Çarşısı kuruldu

Gölmarmara'da 2 bin kişilik iftar sofrası

Manisa Büyükşehir’de en düşük maaş 42 bin lira oldu

Lavender Robotics İtalya'dan 2 ödülle döndü

Soma davasına savcılık mütalaasını verdi

Ege'de korkulan oldu! Profesör tehlikenin geldiğini açıkladı

Baba dediği kişi gerçek babasının katili çıktı! Gerçeği DNA testiyle çıktı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Asayiş 19.11.2024 14:10:00 662 0

Tarih: 19.11.2024 14:10
Haberi Sesli Oku
9.04.2025 15:41:00