Anahtar Kelimeler: ' duygusal konuşması

Vali Ünlü'den duygusal veda konuşması
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan valiler kararnamesiyle "vali-mülkiye başmüfettişliği" görevine getirilen ve 13 aydır Manisa Valisi olarak görev yapan Enver Ünlü, Gaziler Günü kapsamında Orduevi Gazinosunda düzenlenen yemekte duygusal bir konuşma yaptı.
Manisa Valiliği tarafından 19 Eylül Gaziler Günü kapsamında gaziler onuruna resepsiyon gerçekleştirildi. Orduevi’nde düzenlenen kabul programına Manisa Valisi Enver Ünlü, Manisa Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Can Tepedelen, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Rana Kibar, Manisa Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, Yunusemre Kaymakamı Atilla Kantay, Şehzadeler Kaymakamı Fatih Genel, Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, MHP Manisa İl Başkanvekili Muammer Babuş, daire müdürleri, askeri erkan, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları katıldı. Kur’an-ı Kerim tilaveti okundu, Manisa İl Müftüsü Şükrü Kabukçu tarafından dua edildi. Yaptığı konuşmasında gazilerin öneminden bahseden Vali Ünlü, "Vatana ve milli birliğimize kast edenlere karşı verilen bütün mücadelelerde şehadeti ve gaza ruhunu her türlü değerin üstünde tutan siz kıymetli gazilerimizin Gaziler Günü’nü tebrik ediyorum” diye konuştu.

Duygusal veda
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan valiler kararnamesiyle "vali-mülkiye başmüfettişliği" görevine getirilen ve 13 aydır Manisa Valisi olarak görev yapan Enver Ünlü programın sonunda duygusal bir konuşma gerçekleştirdi. Vali Ünlü, “Gaziler Günü 19 Eylül benim göreve başladığım 13. ayımın dolduğu gün, 13 ay Şehzadeler şehrinde güzel Manisa’mızda 710 yıllık bu Türk ve İslam beldesinde sizlere hizmet etmekten büyük onur duyduğumu ifade ederek şahsım, sevgili ailem adına bize gösterdiğiniz sabır, anlayış, tahammül için hepinize çok teşekkür ediyorum. Bu toprakları bize vatan kılan Saruhan Bey'imizi saygıyla, rahmetle anmadan geçen Sancak beyliği yaparak burada saltanat tecrübesi kazanan Fatih Sultan Mehmet'i çağ açıp çağ kapatan o büyük komutanı büyük sultanı Akdeniz’i Türk gölü yapan Kanuni Sultan Süleymanları burada yetişip devlet yönet kahraman şehzadeleri, Büyük devlet adamlarını da bu vesileyle saygıyla, rahmetle, minnetle anıyorum. Onların gölgesinde hizmet etmek bu güzel Şehzadeler şehrine hizmet etmek benim için büyük onurdu. Beni bu göreve layık gören başta Sayın Cumhurbaşkanımıza, Sayın Bakanımıza, devlet büyüklerimize bir kez daha şükranlarımı sunuyorum. Bir müddet sonra aranızdan ayrılacağım ama devlet memurluğu, memuriyet böyle. Ama hep kalbim burada. Çok güzel insanlar tanıdım burada. Her gittiğimiz şehirde, her gittiğimiz ilçede, kasabada, köyde, mahallede muhakkak bir şehit ailesini ya da bir kahraman gazimizi, kıymetli ailelerini bu toprakların tapusu olan aziz şehitlerimizin mübarek kabirlerini ziyaret etmeye çalıştım. Haklarınızı helal edin hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi.



SARUHANLI’DA VEFAT…

Mütevelli Mahallesi’nde Üreticilere Bitki Koruma Eğitimi

Kolcu Home Design & Yapı Saruhanlı’da Hizmete Açıldı

GÖRDES ESNAF VE SANATKÂRLAR ODASI’DA TANER BATUR GÜVEN TAZELEDİ

Saruhanlı Almış Şentürk MTAL “Okulum Temiz Belgesi”ni Gururla Aldı

SARUHANLI İÇİN METEOROLOJİK UYARI Kuvvetli Gök Gürültülü Sağanak Yağış Bekleniyor

Manisa'da aşırı yağmurlardan istinat duvarı çöktü: 1 ölü

Saruhanlı’da Taşkın Riskine Karşı Önlem: Tahliye Kanalında Temizlik Çalışmaları Başlatıldı

Her Gün Birincilik! Saruhanlı’dan Badminton’da Büyük Gurur

Saruhanlı’da “Bir Dize, Bir Ezgi” Gecesi: Şiir ve Müziğin Kalplere Dokunduğu Buluşma

Miras kavgası nedeniyle kardeşini öldürüp kaçan zanlı ölü bulundu

SARUHANLI’DA VEFAT…

Koyuncu Mahallesi’nde Arazi Yolu Islah Çalışmaları Aralıksız Sürüyor

GÜLŞAH DURBAY’IN ADI ÇEKMEKÖY’DE ÇOCUKLARIN GELECEĞİNDE YAŞAYACAK

Şahin’den Net Mesaj: “Bu Tablo Güzel Günlerin Habercisi”

Çiftçimizin Yanındayız, Ulaşımı Kolaylaştırıyoruz

SARUHANLI’DA ORMAN YANGINLARIYLA MÜCADELE EYLEM PLANI TOPLANTISI YAPILDI

Saruhanlı’nın Gururu Yıldız Kızlar İl Şampiyonu Oldu

Aşırı sürat ölüm getirdi

Çınaroba Mahallesi’ne Hayırlı Olsun: Sosyal Tesislere Yemek Pişirme Alanı Kazandırılıyor

Saruhanlı’da Vefat…

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Gündem 20.09.2024 10:11:00 1043 0
Tarih: 20.09.2024 10:11 Güncelleme: 20.09.2024 10:11
Haberi Sesli Oku