Turgutlu Belediyesinden Zafer Bayramı’nın 102. yılında muhteşem kutlama
Turgutlu Belediyesi düzenlediği organizasyonla 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102’inci yılı coşkusunu ikiye katladı. Büyük Zafer Yürüyüşü ve Dj Burak Zengin ile başlayan, Cem Belevi Konseriyle devam eden kutlamalar vatandaşlardan tam not aldı.
30 Ağustos Zafer Bayramı, tüm yurtta olduğu gibi Turgutlu’da da çeşitli etkinliklerle kutlandı. Turgutlu Belediyesi tarafından organize edilen kutlamalar Büyük Zafer Yürüyüşü ile başladı. Koza Parkı Kavşağı’ndan hareket edilen yürüyüşte binlerce kişi ellerinde Türk Bayrakları ve Atatürk Bayrakları ile Atatürk Bulvarı boyunca yürüyerek Zafer Bayramı coşkusunu yaşadı.
Kutlamalar, yürüyüşün ardından DJ Burak Zengin, sahnede sergilediği enerjik performansla büyük beğeni topladı. Müzik ve ritmin birleştiği bu anlar, geceye renk kattı.

Cem Belevi coşkuyu ikiye katladı
Turgutlu Belediyesinin ev sahipliğinde yapılan kutlamalar kapsamında gecenin finalinde Cem Belevi, sahne alarak bayram coşkusunu zirveye taşıdı. Eğlenceli şarkıları ve dinamik performansıyla, on binlerce vatandaşa unutulmaz anlar yaşattı. Belevi'nin sahne şovu, Zafer Bayramı'nı kutlamak için toplanan kalabalığı adeta büyüledi.

Başkan Çetin Akın'dan SMA hastası Feyyaz Alperen'e destek çağrısı
Sahneye SMA Tip 2 Hastalığı ile mücadele eden Feyyaz Alperen Cantekin ile birlikte çıkan Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, konser alanını dolduran on binlerce kişiden Feyyaz Alperen'in sağlığına kavuşması için başlatılan yardım kampanyasına destek olunması çağrısında bulundu.
Sahnede konuşma yapan Başkan Çetin Akın, "Harikasınız bu gece, muhteşemsiniz. Milli Bayramlarımızı şanına yakışır bir şekilde hem kortej eşliğinde hem de konserlerimizle kutluyoruz ve birçok ilçemize örnek oluyoruz. Biz sizlerle daha önceden SMA hastası İrem Nur bebeğin kampanyasına destek olmuştuk. Bir ilçede kampanya başlatıp mutlu sona ulaşan ender ilçelerimizden biriydik. Başardık, İrem Nur bebeğimizin sağlığı çok iyi. Şu an Feyyaz Alperen evladımız var, kampanyasını başlattık. Kampanyamız iyi gidiyor, yüzde kırk sevilerine yaklaştık. Ben, Feyyaz Alperen’in sesini bütün Türkiye’ye buradan duyurmak istiyorum. Çünkü 1600 tane SMA hastası çocuğumuz var, maalesef hükümet görmezden geliyor. Ama onlar istedikleri kadar görmezden gelsin, ben Turgutlulu hayırseverlerin ikinci kampanyayı da yaparak Türkiye’de bir ilke daha imza atacaklarına inanıyorum ve hepinizden Feyyaz Alperen için destek olmanızı istiyorum. Değerli hemşehrilerim, kadına şiddet hala durmuyor, kadına şiddete hayır diyoruz. Sokak hayvanları onlar sesini duyuramayan canlılar. Onları hep beraber korumalıyız. Ormanlarımız; canlarımız, ciğerlerimiz. Yangına sebebiyet vermemek için elimizden gele tüm tedbirleri almalıyız. Bu vesileyle, Zafer Bayramı’mızın 102. Yılını kutluyorum. Bizlere bu vatanı armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının önünde saygıyla eğiliyorum. Bayramınız kutlu olsun” dedi.



Saruhanlı’da “Bir Dize, Bir Ezgi” Gecesi: Şiir ve Müziğin Kalplere Dokunduğu Buluşma

Miras kavgası nedeniyle kardeşini öldürüp kaçan zanlı ölü bulundu

SARUHANLI’DA VEFAT…

Koyuncu Mahallesi’nde Arazi Yolu Islah Çalışmaları Aralıksız Sürüyor

GÜLŞAH DURBAY’IN ADI ÇEKMEKÖY’DE ÇOCUKLARIN GELECEĞİNDE YAŞAYACAK

Şahin’den Net Mesaj: “Bu Tablo Güzel Günlerin Habercisi”

Çiftçimizin Yanındayız, Ulaşımı Kolaylaştırıyoruz

SARUHANLI’DA ORMAN YANGINLARIYLA MÜCADELE EYLEM PLANI TOPLANTISI YAPILDI

Saruhanlı’nın Gururu Yıldız Kızlar İl Şampiyonu Oldu

Aşırı sürat ölüm getirdi

Çınaroba Mahallesi’ne Hayırlı Olsun: Sosyal Tesislere Yemek Pişirme Alanı Kazandırılıyor

Saruhanlı’da Vefat…

Saruhanlı’da Kimse Yalnız Değil: Yaşlı ve Engelli Vatandaşlara Ulaşım Desteği Sürüyor

Saruhanlı’da Vefat…

CHP'li Belediye Başkan aday adayı evinde ölü bulundu

Saruhanlı’da Üreticilere Yönelik Bitki Koruma Ürünleri Eğitimi Düzenlendi

Elektrik direğine çarpan motosikletli genç hayatını kaybetti

Manisalı Atletlerden Türkiye Üçüncülüğü

Saruhanlı’da Sigarayı Bırakma Günü İçin Farkındalık Standı Kuruldu

Üzüm Düğün Salonu Yenilendi, Hizmete Açıldı

Sobanın parlaması sonucu yaralanan çocuk kurtarılamadı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Gündem 31.08.2024 15:49:00 939 0
Tarih: 31.08.2024 15:49 Güncelleme: 31.08.2024 15:49
Haberi Sesli Oku