Turgutlu Belediyesi Kadın Hentbol Takımı Türkiye Finallerinde

TURGUTLU - Turgutlu Belediyesi Kadın Hentbol Takımı, Türkiye Hentbol Federasyonu Küçük Kızlar Hentbol Yarı Final müsabakalarında rakiplerini yenerek Türkiye finallerine katılmaya hak kazandı.

Turgutlu Belediyesi Kadın Hentbol Takımı, “Türkiye Hentbol Federasyonu 2022-2023 Sezonu Küçük Kızlar Yarı Final Müsabakaları”nda Turgutlu’yu ve Manisa’yı temsil etti. Bursa’da 30 Ocak - 2 Şubat tarihleri arasında oynanan yarı final karşılaşmalarında Bursa Bosch Spor Kulübü’nü 23-9, Kocaeli Dilovası Gençlik ve Spor Kulübü’nü 40-6, Cevizli Atak Spor Kulübü’nü 26-24 skorla mağlup eden Turgutlu Belediyesi Kadın Hentbol Takımı, final müsabakalarına adını yazdırmayı başardı. Kadın Hentbol Takımı son maçını Osmangazi Belediye Spor Kulübü ile oynayacak.

Turgutlu Belediyespor Başkanı ve Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz, “Sporun pek çok branşında kentimizi profesyonel liglerde temsil etmeyi sürdürüyoruz. Kadın hentbol takımımız Turgutlu’muzun ve Manisa’mızın tek temsilcisi olarak Türkiye Hentbol Federasyonunun yarı final müsabakalarında başarıyla mücadele ederek finale adını yazdırdı. Hentbol takımımız oyuncuları ve antrenörümüz Ergun Erbay’ı kutluyor, final maçlarında başarılar diliyorum” dedi.



Özel Sporculardan Büyük Gurur: Neval Yaralı Ortaokulu Öğrencilerinden Manisa Genelinde Önemli Başarılar

BAHADIR’DA YANAN ORMAN TEKRAR YEŞERTİLİYOR

Manisa Büyükşehir’den İletişim Engelini Kaldıran Yeni Hizmet

Saruhanlı’da Öğrenciler Doğayı Tanıyor, Geleceği Koruyor

Saruhanlı’da Nevruz Coşkusu: İshakçelebi’de Renkli Kutlama Programı

Saruhanlı'da vefat...

NURİYE MAHALLESİ’NDE ASKER COŞKUSU: GENÇLER VATANİ GÖREVİNE UĞURLANDI

Saruhanlı Deve Güreşine Hazırlanıyor

Saruhanlı’da Satılık Verimli Zeytinlik: 210 Ağaç, Gölet ve Takas İmkânı

Manisa Sağlık Camiasının Acı Kaybı: Dr. Cengiz Aksoy Hayatını Kaybetti

Kayıp dağcıdan haber alınamıyor

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

BAYRAM SABAHI ACIYA DÖNDÜ: 26 YAŞINDAKİ GENÇ SÜRÜCÜ HAYATINI KAYBETTİ

DÜNYA TUZA DİKKAT HAFTASI: SAĞLIĞINIZ İÇİN TUZU AZALTIN

SARUHANLI KAYMAKAMI MURATACAR'dan ANLAMLI BAYRAM ZİYARETLERİ

SARUHANLI’DA BAYRAMLAŞMA GELENEĞİ SÜRÜYOR: PROTOKOL TEK YÜREK OLDU

Katliam gibi kaza: Çok sayıda ölü ve yaralı var

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Spor 2.02.2023 17:00:00 0
Tarih: 02.02.2023 17:00 Güncelleme: 02.02.2023 17:00
Haberi Sesli Oku