Anahtar Kelimeler: Soma ' altyapı yenileme hamlesi

Soma'da altyapı yenileme hamlesi
Manisa Büyükşehir Belediyesi, kentin sağlıklı bir altyapıya kavuşması için çalışmalarını tüm hızıyla sürüyor. Bu kapsamda, Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdür Yardımcısı Bircan Kaynak, Soma Belediye Başkanı Sercan Okur’a bir ziyaret gerçekleştirerek ilçedeki projeleri değerlendirdi.
MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek’in öncülüğünde, kent genelinde altyapıyı modern ve dayanıklı hale getirmek için yatırımlarına devam ediyor.
Soma İlçesi’nde de daha sağlıklı ve sorunsuz bir altyapı için çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Bircan Kaynak, Soma Belediye Başkanı Sercan Okur’u ziyaret etti. Kaynak’a, Projeler Dairesi Başkan Vekili Hami Berk Yakıcı ile Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı Şube Müdürü Cem Güler ve yetkili personel de eşlik etti. Gerçekleştirilen toplantıda, mevcut altyapı durumu değerlendirildi, devam eden projeler masaya yatırıldı ve yapılacak çalışmalar planlandı. Altyapı hizmetlerinin daha etkin ve sürdürülebilir hale getirilmesi için izlenecek stratejiler belirlendi. Toplantının ardından saha incelemeleri yapılarak çalışmalar yerinde değerlendirildi.

İstasyon Mahallesi için yağmur suyu projesi çalışmaları sürüyor
MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Bircan Kaynak, "Büyükşehir Belediye Başkanımız Ferdi Zeyrek’in talimatlarıyla Manisa genelinde dayanıklı bir altyapı inşa etmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Soma İlçemiz İstasyon Mahallesi’nde yağmur suyu kısmi şebeke projesi çalışmalarına başladık. Bu yatırımımız ile ilgili Soma Belediye Başkanımız Sercan Okur’la bir görüşme gerçekleştirdik. Aynı zamanda Kemal Balıkesir Caddesi başta olmak üzere Büyükşehir Belediyemiz tarafından yapılacak yol çalışmaları öncesinde bu bölgedeki altyapı ile ilgili istişare etme fırsatı yakaladık. İşbirliği ile ilçemizi daha yaşanılabilir bir kent haline dönüştürmek istiyoruz. Yaşanan sorunları çözmek adına verimli bir görüşme oldu" dedi.



Fenalaşan arkadaşına müdahale etti, ikisi de kalp krizinden öldü

Manisa'daki yabancı nüfus azalmaya devam ediyor

Manisa TSO Meclis Salonuna Mimar Ferdi Zeyrek’in adı verildi

Zeki Bilgin’den “Hurda Davası”na ilişkin açıklama: "Yargılanmışım, ceza almışım gibi gösteriliyor"

Bebeklerine merhum Başkan Ferdi Zeyrek'in ismini verdiler

Sıcak çarpmasından basit önlemlerle korunmak mümkün

Ferdi Zeyrek’in kızı Nehir, TYT’ye CHP Lideri Özgür Özel ve annesiyle geldi

Alaşehir Belediyesi'nden merhum Ferdi Zeyrek için pilav hayrı

Besim Dutlulu'nun ilk ziyareti Ferdi Zeyrek'in mezarı oldu

Başkan Zeyrek'in ölümüyle sonuçlanan olayda 3 şüpheli tutuklandı

Manisa Belediyesi Yeni Akit ve Zekeriya Say için harekete geçti!

Bir Lokma Bin Dua: Ferdi Başkanımızın Aziz Hatırasına

Merhum Başkan Zeyrek anısına hayır yapıldı

Başkan Zeyrek’i kurtarmak için zamanla yarışıldı

SARUHANLI’DA JANDARMA TEŞKİLATININ 186. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ KUTLAMALARI

Havuzlarla ilgili korkutan gerçek

CHP Genel Başkanı Özel, Başkan Zeyrek için düzenlenen mevlide katıldı

Nehir Zeyrek’ten Tepki: ‘O adamı nasıl serbest bırakabiliyorsunuz?’

Yarbay Melih Gülova şehadetinin yıldönümünde Manisa’da anıldı

Başkan Zeyrek'in avukatından yazılı açıklama

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Çevre 9.04.2025 15:31:00 569 0

Tarih: 09.04.2025 15:31 Güncelleme: 09.04.2025 15:31
Haberi Sesli Oku
27.06.2025 16:47:00