Anahtar Kelimeler: Saruhanlı Leman Kurtuluş Coşkusu

Saruhanlı’da Leman Sam’lı Kurtuluş Coşkusu

Saruhanlı’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 102’nci yıl dönümü kutlamalarında pop müziğin efsane sesi Leman Sam sahne aldı. Birbirinden güzel şarkılarını binlerce Saruhanlılı hayranı için seslendiren sanatçı, kurtuluş coşkusuna renk kattı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kurtuluş Haftası etkinlikleri kapsamında, Türk Pop Müziğinin efsaneleşmiş ismi Leman Sam’ı Saruhanlılılarla buluşturdu. Saruhanlı’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 102’nci yıl dönümü kapsamında 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda düzenlenen konseri Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Ali Kılıç, Ulaş Aydın, CHP Saruhanlı İlçe Başkanı Selahattin Şahin ve binlerce Saruhanlılı yurttaş izledi. Usta sanatçı Leman Sam, ‘Ayrılığa Dayanamam’, ‘Rüzgar’, ‘Aşkımdan Vazgeçme’ ve ‘Gül Güzeli’ gibi şarkılarını Saruhanlılı hayranları için seslendirdi.

Başkan Durbay’dan Başkan Zeyrek’e Teşekkür

Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Kılıç ve CHP Saruhanlı İlçe Başkanı Selahattin Şahin, sanatçıya çiçek ve hediye takdiminde bulundu. Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, “Bu anlamlı geceyi sizlerle birlikte kutlamaktan gurur duyuyorum. Ulu önderimiz Gazi Mustafa Kemal’in askerleri, 7 Eylül’de düşmanı önüne katmış ve bizi özgürlüğümüze kavuşturmuşlardır. Ulu önderimizi ve tüm kahramanlarımızı saygıyla anıyorum. Kıymetli Sanatçımız Leman Sam ile bizleri buluşturduğu için Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Ferdi Zeyrek’e teşekkür ediyorum” dedi.

“Saruhanlı’nın Kurtuluşu Kutlu Olsun”

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Kılıç da, “102 yıl önce başlayan özgürlük mücadelemizin meyvelerini topluyoruz. Büyük önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün başkomutanlığında başlayan milli mücadelemizin başarıya ulaşmasıyla Saruhanlı ilçemiz, 7 Eylül 1922’de bağımsızlığına kavuştu. Saruhanlı’mızın kurtuluşu kutlu olsun! Bu toprakları bize yurt yapan başta büyük önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyoruz. Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak kurtuluş günlerimizi birlik ve beraberlik içinde kutlamak amacıyla tüm ilçelerimizde konserler düzenliyoruz. Saruhanlı’mızda da bu coşkuyu hep birlikte yaşamak için usta bir sanatçıyı ağırlıyor olmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşıyoruz. Değerli sanatçımız Leman Sam’a sizler adına ilçemize hoş geldiniz diyorum” dedi.



SARUHANLI’DAN eTWINNING BAŞARISI

ÖZEL ÇOCUKLARIMIZA MADALYA TAKDİM TÖRENİ

Saruhanlı Belediyesi’nden 5 Nisan Avukatlar Günü’ne Anlamlı Ziyaret

Saruhanlı’da Vefat…

Faciadan Dönüldü: Tırın Çarptığı Hafif Ticari Araçta 3 Kişi Yaralandı

Saruhanlı Belediyesi’nden Çevreye Anlamlı Kampanya: “1 Pil Getir, 8 Ton Toprağı Kurtar!”

Gölet taştı, bir ev ve ahır sular altında kaldı

Genç kadını 8 yerinden bıçaklayıp baraja attılar

Manisa Tarih Yazdı: Vestel Manisa BBSK Sultanlar Ligi’nde!

Saruhanlı’yı Gururlandıran Başarı: Özel Sporcular Masa Tenisi Müsabakalarında Vib Spor Kulübü Fark Yarattı

Son dakika | MHP'de İstanbul depremi! Kentte il ve 39 ilçe teşkilatları feshedildi

MÜZİĞİN GÜÇLÜ YORUMCUSU ÜMİT YAŞAR’DAN “YÜRÜDÜM”

Başkan Okur, “Saruhanlı’da çiftçi zor durumda!”

Saruhanlı’da 18. Geleneksel Deve Güreşi Coşkusu

MARİA ANDRİA FIRTINASI GERİ GELİYOR

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı’da Deve Güreşi Coşkusu Başladı

Tır Refüje Çıktı Trafik Korkuttu

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Medya 8.09.2024 14:50:00 0
Tarih: 08.09.2024 14:50 Güncelleme: 08.09.2024 14:50
Haberi Sesli Oku