Anahtar Kelimeler: Organlarıyla hastaya

Organlarıyla 3 hastaya umut oldu
Aydın'ın Didim ilçesinde beyin kanaması geçirerek kaldırıldığı hastanede opere edilerek Atatürk Devlet Hastanesi'ne sevk edilen 70 yaşındaki Ramazan Kanlıoğlu isimli şahsın ailesi tarafından bağışlanan organları 3 hastaya umut oldu.

Edinilen bilgiye göre, 70 yaşındaki Ramazan Kanlıoğlu isimli şahıs rahatsızlanarak Didim Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Beyin kanaması tanısı ile opere edilerek Kanlıoğlu Atatürk Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Atatürk Devlet Hastanemizde ilgili branş hekimlerince takip ve tedavisi yapılan Kanlıoğlu'nun, yapılan tüm müdahalelere rağmen beyin ölümü gerçekleşti. Atatürk Devlet Hastanesi Organ Nakil Koordinatörlüğü ile Ramazan Kanlıoğlu’nun ailesi ile yapılan görüşmeler sonucu aile organ bağışına onay verdi. Ailenin organ bağışına onay vermesi sonrası Sağlık Bakanlığı bilgilendirilerek ve İzmir Bölge Koordinasyon Merkezi (BKM) ile yapılan planlama sonucunda hastanın yaşı itibariyle kalp nakli uygun görülmedi. Ulusal Organ ve Doku Nakli Koordinasyon Merkezi tarafından doku örneği sonucuna göre sol böbrek İzmir Tepecik Hastanesi'ne, karaciğer İzmir'de bulunan özel bir hastaneye, sağ böbrek ise Denizli Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne gönderildi.

Aydın İl Sağlık Müdürü Dr. Eser Şenkul, organ bağışında bulunarak 3 kişiye umut olan Ramazan Kanlıoğlu’na Allah’tan rahmet, kederli ailesine sabır ve başsağlığı diledi. İl Sağlık Müdürü Şenkul, Kanlıoğlu ailesine duyarlılıkları ve göstermiş oldukları örnek davranışlarından dolayı şükranlarını ileterek acılı ailenin organ bağışına onay vermesi ile organ nakli bekleyen hastalar için yeniden bir yaşam umudu olduklarını ifade etti.



Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

Manisa'da don afeti üzüm bağlarına büyük zarar verdi

Don afetinin sadece Sarıgöl’e zararı 2,25 milyar TL

Kaymakam Acar, dondan etkilenen bağları inceledi

Polis Haftası Kutlamaları Başladı

Salihli ve Kula'da Türk Polis Teşkilatı'nın 180. yılı kutlandı

Saruhanlı Belediyesi’nin 2024 Yılı Faaliyet Raporu Oy Birliğiyle Kabul Edildi

Saruhanlı Belediyesi’nden 320 Çocuğa Bayramlık Kıyafet Yardımı

SARUHANLI’DA 21 MART NEVRUZ BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

Şehit Görece’nin ailesine Devlet Övünç Madalyası verildi

Manisa’da Devlet Övünç Madalyası ve Berat Tevcih Töreni düzenlendi

Saruhanlı, İzmir’in su kuyusu planına karşı sesini yükseltiyor!

Saruhanlı'dan İzmir'e su kuyusu tepkisi

Acılı babadan yürek burkan paylaşım: "Böyle gittik, dönemedik"

Dumfet Manisa İl Başkanı Balta: DUMFED Manisa'da Teşkilatlanma Hızla İlerliyor

Bakanlık zeytinyağındaki son hileyi ifşa etti! Organik diye satılıyordu içinden çıkanlar şaşırttı

CHP’den Başkan Ekrem Cıllı’ya taşınmaz satışı eleştirisi: "Verdiğiniz sözleri unutmayacağız”

Saruhanlı'dan İzmir’e su aktarımına tepki: Kaderimizle oynamayın, günahtır!

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Yaşam 6.07.2024 16:21:00 1418 0

Tarih: 06.07.2024 16:21
Haberi Sesli Oku
15.04.2025 15:44:00