Tarih: 23.04.2013 17:16

Öğrenci Yurdu Kermes Düzenledi

Facebook Twitter Linked-in

SARUHANLI ÖĞRENCİ YURDU KERMES DÜZENLEDİ

SARUHANLI - Saruhanlı İlçesinde, Saruhanlı Eğitim ve Öğretim Çağındaki Öğrencilere Yardım Derneği tarafından finansmanı sağlanan Saruhanlı Öğrenci Yurtları öğrenciler yararına kermes düzenledi.

Salıpazarı karşısı köy garajı bitişiğinde kurulan kermeste gıda ürünü olarak; Kırmızı etten yaprak döner, tavuk döner, ev ekmeği, gözleme, ayran, tatlı çeşitleri, yaprak sarması, zeytin, zeytinyağı vb. çeşitleri sunulurken, tekstil ürünü olarakta; Pike, dantel, oyalı yenmeni, giysi çeşitleri ve çeyiz eşyaları satışa sunuldu.

Saruhanlı Eğitim ve Öğretim Çağındaki Öğrencilere Yardım Derneği Başkanı Ali İrfan Pala gazetecilere yaptığı açıklamada, “Derneğimiz bünyesinde kız ve erkek olmak üzere iki öğrenci yurdu barındırmaktadır. Bu yurtlarımızda kalan öğrencilerimizin tüm giderleri yardım sever vatandaşlarımızın ayni ve nakdi yardımlarıyla karşılanıyor. Biz de öğrencilerimizin mutfak giderlerini karşılamak amacıyla remes düzenliyoruz. Kermesimiz geleneksel hale geldi 15 yıldır Nisan-Mayıs aylarında bir hafta süreyle düzenleyip geliriyle de öğrencilerimizin mutfak giderlerini karşılıyoruz.

Dernek Başkanı Pala, bir hafta süreyle açık kalacak olan kermese tüm Saruhanlı halkını beklediklerini belirtti.

MUAMMER KÖKCÜOĞLU   




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —