Anahtar Kelimeler: 0

SARUHANLI ÖĞRENCİ YURDU KERMES DÜZENLEDİ

SARUHANLI - Saruhanlı İlçesinde, Saruhanlı Eğitim ve Öğretim Çağındaki Öğrencilere Yardım Derneği tarafından finansmanı sağlanan Saruhanlı Öğrenci Yurtları öğrenciler yararına kermes düzenledi.

Salıpazarı karşısı köy garajı bitişiğinde kurulan kermeste gıda ürünü olarak; Kırmızı etten yaprak döner, tavuk döner, ev ekmeği, gözleme, ayran, tatlı çeşitleri, yaprak sarması, zeytin, zeytinyağı vb. çeşitleri sunulurken, tekstil ürünü olarakta; Pike, dantel, oyalı yenmeni, giysi çeşitleri ve çeyiz eşyaları satışa sunuldu.

Saruhanlı Eğitim ve Öğretim Çağındaki Öğrencilere Yardım Derneği Başkanı Ali İrfan Pala gazetecilere yaptığı açıklamada, “Derneğimiz bünyesinde kız ve erkek olmak üzere iki öğrenci yurdu barındırmaktadır. Bu yurtlarımızda kalan öğrencilerimizin tüm giderleri yardım sever vatandaşlarımızın ayni ve nakdi yardımlarıyla karşılanıyor. Biz de öğrencilerimizin mutfak giderlerini karşılamak amacıyla remes düzenliyoruz. Kermesimiz geleneksel hale geldi 15 yıldır Nisan-Mayıs aylarında bir hafta süreyle düzenleyip geliriyle de öğrencilerimizin mutfak giderlerini karşılıyoruz.

Dernek Başkanı Pala, bir hafta süreyle açık kalacak olan kermese tüm Saruhanlı halkını beklediklerini belirtti.

MUAMMER KÖKCÜOĞLU   



Başkan Cıllı'dan Kardelen Gazetesine Ziyaret

Trafik kazası: 1 ölü, 2 yaralı

Genç adamın ölümü mahalleyi yasa boğdu…

MASMEK’te Bahar Dönemi kurs kayıtları başlıyor

Saruhanlı’da Vefat…

Karla kaplanan Demirci'de kartpostallık manzaralar

Alaşehir Kahveciler Odası’nda Umut Koç dönemi

SARUHANLI’DA VEFAT…

Fırtınada çatıdan düşen şehit kardeşi hayatını kaybetti

Feci kaza: 1 ölü

Başkan Balaban gazetecileri ağırladı

Başkan Dutlulu: "2026 hizmet yılı olacak"

Saruhanlı'da vefat...

Akciğerdeki hava kaçağı karın bölgesinden alınan dokuyla kapatılarak iyileştirildi

Manisa'da 23 yıllık başkan seçimi kaybetti

Okul Sporları Voleybol Gençler (A) Grup Müsabakaları Manisa’da tamamlandı

Öğrencilerine evinde temizlik yaptıran öğretmene gözaltı

Demirci’de 9 gündür aranan Şerife Çınar’dan acı haber

19 yaşındaki genç kız yaşamına son verdi

Rektör Prof. Dr. Rana Kibar: “MCBÜ, Dijital, Yeşil ve Tam Akredite Bir Üniversite Olarak Gücünü Artırıyor”

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Saglik 23.04.2013 17:16:39 563 0
Tarih: 23.04.2013 17:16 Güncelleme: 23.04.2013 17:16
Haberi Sesli Oku