Meslek liselilerden 'Renkli Dokunuşlar'
Manisa İl Milli Eğitim Müdürlüğü Fuaye Alanı, Soma Fatma Aliye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Grafik-Fotoğraf ve Moda Tasarım Teknolojileri alanı öğretmen ve öğrencilerinin hazırladığı "Renkli Dokunuşlar" projesi kapsamında üretilen eserlerle renklendi. Sergi, 2 hafta boyunca sanatseverlerin beğenisine sunulacak.
Grafik Öğretmeni Selda İduğ ve Moda Tasarım Teknolojileri Öğretmenleri Gülşen Koyun ile Ayşe Türkeri Çelik’in liderliğinde hazırlanan sergi, öğrencilerin yıl boyunca edindikleri bilgi ve becerileri yansıtan çalışmalarıyla dikkat çekiyor. Grafik tasarım çalışmalarından fotoğraf projelerine, tekstil tasarımlarından moda çizimlerine kadar birçok ürün sergide yerini aldı.
Okul Müdürü Haluk Yılmaz, etkinliğin önemine değinerek şu açıklamalarda bulundu: "Okulumuzun her alanda ve her yerde var olduğunun en güzel örneği bu gibi etkinliklere katılımımızdır. Meslek lisesi olmamıza rağmen çok aktif bir okuluz ve sürekli kendimizi geliştirerek her alanda var olmaya devam ediyoruz. Bu sergide yer almak, hem ilçemiz hem de okulumuz adına bizleri gururlandırıyor. Bundan sonra da çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz"
Manisa İl Milli Eğitim Müdürlüğü Fuaye Alanı’nda açılan sergi, iki hafta boyunca ziyaretçilere açık olacak. Eğitim camiası ve sanatseverlerin yoğun ilgisi beklenen sergi, öğrencilerin hayal güçlerini ve emeklerini gözler önüne seriyor.



Yangından geriye gözyaşı kaldı

Başkan Balaban, orman yangınlarına dikkat çekti

Yangında öncü araç, yaralıya uçan İHA

Çukurbağ Spor Tesisi'ne merhum Başkan Ferdi Zeyrek'in ismi verildi

Keneyi yakmak isterken ormanı yaktı

Muhammed Yakut hayatını kaybetti: Cinayet mi ecel mi?

Bakan Yumaklı: "Yangınların 6’sı halen aktif, Akhisar’da tek noktaya yoğunlaştık"

“Kuraklıktan zarar gören çiftçilerimiz yardım kapsamına alınmalıdır”

Türkiye güne akaryakıt zammıyla başladı. 6 gün sonra neler olacak neler

Fenalaşan arkadaşına müdahale etti, ikisi de kalp krizinden öldü

Manisa'daki yabancı nüfus azalmaya devam ediyor

Manisa TSO Meclis Salonuna Mimar Ferdi Zeyrek’in adı verildi

Zeki Bilgin’den “Hurda Davası”na ilişkin açıklama: "Yargılanmışım, ceza almışım gibi gösteriliyor"

Bebeklerine merhum Başkan Ferdi Zeyrek'in ismini verdiler

Sıcak çarpmasından basit önlemlerle korunmak mümkün

Ferdi Zeyrek’in kızı Nehir, TYT’ye CHP Lideri Özgür Özel ve annesiyle geldi

Alaşehir Belediyesi'nden merhum Ferdi Zeyrek için pilav hayrı

Besim Dutlulu'nun ilk ziyareti Ferdi Zeyrek'in mezarı oldu

Başkan Zeyrek'in ölümüyle sonuçlanan olayda 3 şüpheli tutuklandı

Manisa Belediyesi Yeni Akit ve Zekeriya Say için harekete geçti!

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Eğitim 11.03.2025 11:30:00 1052 0

Tarih: 11.03.2025 11:30 Güncelleme: 11.03.2025 11:30
Haberi Sesli Oku
2.07.2025 13:30:00