Manisalı kadın muhtarlar Ankara'da birlik ve dayanışma mesajı verdi
Türkiye Kadın Muhtarlar Derneği'nin 4. Olağan Genel Kurulu, Ankara Çankaya’da büyük bir katılımla gerçekleşti. Kongreye, Türkiye’nin dört bir yanından kadın muhtarlar katıldı.
Soma Kurtuluş Mahallesi Muhtarı Leyla Yalçın, Cuma Mahallesi Muhtarı Yasemin Çelik, Turgutalp Mahallesi Muhtarı Nevin Tekin ve Kum Mahallesi Muhtarı Aynur Sarı, kongreye katılmak için Soma Belediye Başkanlığı ve Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin sağladığı ulaşım desteğiyle Ankara’ya gitti.
Genel kurul, Dernek Başkanı Serpil Erenoğlu'nun açılış konuşmasıyla başladı ve İçişleri Bakan Yardımcısı’nın katılımıyla devam etti. Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Günerfan'ın verdiği iftar yemeği, katılımcılar arasında güçlü bir dayanışma havası oluşturdu.
Kongre sonrasında, tüm katılımcılar Anıtkabir’i ziyaret ederek, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün mozolesine çelenk sundu. Soma'nın kadın muhtarları, gerçekleştirdikleri ziyaretle yalnızca bölgesel değil, ulusal düzeyde de yerel yönetimlerdeki etkinliklerini gözler önüne serdi.
Soma kadın muhtarları, kongreye katılabilmek için ulaşım desteği sağlayan Soma Belediye Başkanı Sercan Okur ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek'e teşekkürlerini iletti.



5. kattan asansör boşluğuna düşen işçi hayatını kaybetti

Isınmak isterken yaralanan işçi 7 gün sonra hayatını kaybetti

Saruhanlı’da Vefat…

Mihriban cinayetinde kan donduran ifade: "Öldüğünü anlayınca ormana gömdüm"

Manisa’da rahim ağzı kanseri tarama aracı hizmete girdi

Eğlence bu tatilde Saruhanlı’da!

Alkollü sürücünün çarptığı polis memuru hayatını kaybetti

Evini ve otomobilini yaktı, kendini vurdu: 14 gün sonra hayatını kaybetti

Saruhanlı Belediyesi’nden Salı Pazarında Sıcak Çorba ikramı

Saruhanlı’da Vefat…

Başkan Cıllı Sarıçam Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi!

Saruhanlı'da Uyuşturucu Operasyonu: 1 Gözaltı

SARUHANLI’DA VEFAT…

Genç müteahhidin sır ölümü

SARUHANLI’DA VEFAT…

HAKİM BEYTULLAH KALAY'DAN ALTIN MADALYA

Şehit Okan Divrik, 25. yılında dualarla anıldı

Otomobil elektrik direğine çarptı: 1 ölü, 2 yaralı

Hacırahmanlı'nın 50 yıllık altyapısı yenilenecek

Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı Federasyon Kupası’nda

Evinde tek başına yaşayan adam ölü bulundu

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 10.03.2025 16:17:00 1272 0
Tarih: 10.03.2025 16:17 Güncelleme: 10.03.2025 16:17
Haberi Sesli Oku