Manisa'da servis araçlarına denetim: 16 bin TL ceza kesildi
Manisa Büyükşehir Belediyesi, Emniyet Müdürlüğü Trafik ekipleri ile birlikte servis araçlarına yönelik ortak denetim gerçekleştirdi. 78 aracın denetlendiği kontrollerde, 8 araca J plakasız taşımacılık yaptıkları için 16 bin 416 ceza kesildi.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı’na bağlı Trafik Zabıta ekipleri, Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube ekipleri ile birlikte ortak denetim yaptı. Ulaşım güvenliğini sağlamak için personel taşımacılığı yapan servis araçları kontrol edildi. Araçların teknik özellikleri, taşıma yetki belgesi ve sürücü belgeleri incelendi. 2 farklı noktada yapılan denetimlerde 78 araç kontrol edildi, 8 araca J plakasız taşıma hizmeti verdikleri için 16 bin 416 TL para cezası kesildi.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Hüseyin Üstün, yapılan denetimlerin vatandaşların ulaşım güvenliğini sağlamaya yönelik olduğunu söyledi. Üstün, “Manisa Büyükşehir Belediyemiz sınırları içerisinde servis hizmetlerinde kullanılan araçların standardizasyonunun tesis edilmesi, kamusal hizmet standartlarının denetim ve takibinin sağlanarak daha modern, güvenli, denetlenebilir ve izlenebilir taşıma standartlarına kavuşturulabilmesi, trafik güvenliğinin en üst düzeyde sağlanarak korsan ve güvensiz taşımacılığın önüne geçilmesi amacıyla servis araçlarına yönelik gerçekleştirdiğimiz bu denetimlerimiz etkin ve kesintisiz şekilde devam edecektir” dedi.



23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Manisa'da gökyüzünü balonlar renklendirdi

Vali Özkan makamını devretti

23 Nisan okullarda da coşkuyla kutlandı

Demirci’yi çocuk sesleri şenlendirdi

Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI GİZLİGİDER SARUHANLI’DA HASAR GÖREN BAĞLARI İNCELEDİ

Selendi’de şehitler için sergi açıldı

Türkiye Oryantiring Şampiyonası Manisa’da başladı

Soma’da Ahmet Sula’dan unutulmaz bir seminer

Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

Manisa'da don afeti üzüm bağlarına büyük zarar verdi

Don afetinin sadece Sarıgöl’e zararı 2,25 milyar TL

Kaymakam Acar, dondan etkilenen bağları inceledi

Polis Haftası Kutlamaları Başladı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Asayiş 3.09.2024 11:03:00 637 0

Tarih: 03.09.2024 11:03
Haberi Sesli Oku
24.04.2025 16:59:00