Manisa’da feci kaza... Kavşakta iki otomobil çarpıştı: 2’si ağır 6 yaralı
Kula ilçesinde karayolunda seyir halindeki otomobilin, kavşaktan çıkarak karayoluna bağlanmak isteyen başka bir otomobile çarpması sonucu 6 kişi yaralandı. Yaralılardan 2’sinin durumunun ağır olduğu öğrenilirken, kaza sebebiyle İzmir-Ankara D300 karayolunun İzmir istikameti bir süre trafiğe kapalı kaldı.
Kaza, saat 22.30 sıralarında İzmir-Ankara D300 karayolu Gökçeören çevre yolu kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Uşak’tan İzmir istikametine seyir halinde olan İbrahim Can Kaya idaresindeki 35 BYZ 84 plakalı otomobil ile, Gökçeören çevre yolundan D300 karayoluna bağlanmak isteyen Alim Avcı idaresindeki 35 HN 288 plakalı otomobil çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle her iki otomobil de savrulurken, 35 BYZ 84 plakalı otomobilin sürücüsü İbrahim Can Kaya ve otomobilde yolcu olarak bulunan Fikri Kaya, Fatma Kaya ve Yasemin Kaya ile 35 HN 288 plakalı otomobilin sürücüsü Alim Avcı ile otomobilde yolcu olarak bulunan Yüksel Akbaba yaralandı.
Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, ambulans, jandarma ve trafik polisleri sevk edildi. Kendi imkanları ile araçlarından çıkan yaralılardan Fatma Kaya ve Fikri Kaya ilk müdahalesi olay yerinde yapılmasının ardından Kula Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, diğer yaralılar Yüksel Akbaba, Alim Avcı, İbrahim Can Kaya ve Yasemin Kaya ise Salihli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Her iki hastanede tedavi altına alınan yaralılardan Alim Avcı ve Yasemin Kaya’nın durumlarının ağır olduğu öğrenildi.
Öte yandan kaza sebebiyle İzmir-Ankara D300 karayolunun İzmir istikameti bir süre trafiğe kapalı kaldı. Yaralılar ve kazaya karışan araçların yoldan kaldırılması ile karayolundaki trafik akışı normale döndü.
Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.



Saruhanlı Devlet Hastanesinde Cuma günü görev yapacak doktorlar

Ekrem Başkan Sahada: Yatırımlar Hız Kesmeden Devam Ediyor

2. GELENEKSEL DEVE GÜREŞİ FESTİVALİ İZMİR BAYINDIR ÇIRPI’DA COŞKUYLA GERÇEKLEŞECEK

Erhan Dumlu, İYİ Parti’den Manisa İl Başkan Adaylığını Açıkladı

Saruhanlı'da vefat...

Sokak ortasında silahla başından vurulmuş halde bulundu

Eşi ve kızını yaralayıp rehin alan adam 6 saat sonra kaçmaya çalışırken yakalandı

Saruhanlı’da 102. Yıl Coşkusu

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Perşembe günü görev yapacak doktorlar

SARUHANLI’DA CUMHURİYETİMİZİN 102. YILDÖNÜMÜNE YAKIŞIR BİR KORTEJ YÜRÜYÜŞÜ

Paşaköy FK gücüne güç kattı

Gebze'de 6 katlı bina çöktü! Olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi

Polisten 750 metre kaçtı, 40 yıl hapisle aranan firari çıktı

Silahlı saldırının faili tutuklandı

Pazarda kaybolan 15 yaşındaki çocuktan 21 gündür haber alınamıyor

Korkunç kaza: Motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti

Otomobil ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı

Kendisine silah doğrultan adamın üzerine yürüyüp bıçakla öldürdü

Manisa’da 5 yıldır firari olan şahıs yakalandı

Motosiklet kazası: 1 ağır yaralı

Taksi şoförünün darbedildiği anlar kamerada

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Trafik Kazası 21.10.2024 10:41:00 974 0
Tarih: 21.10.2024 10:41 Güncelleme: 21.10.2024 10:41
Haberi Sesli Oku