MANİSA - Manisa Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda, bayram coşkusunu katlamak amacıyla birbirinden güzel etkinlikler hazırladı. Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Atatürk Kent Parkı’nda 13.30-17.00 saatleri arasında yapılacak etkinliklere tüm çocukları aileleriyle birlikte katılmaya davet etti.

Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara bayram olarak armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan birbirinden güzel etkinlikler, bayram coşkusunu katlayacak. Atatürk Kent Parkı’nda 13.30 itibariyle başlayacak olan etkinliklerde yüz boyama ve pamuk şeker dağıtımı gerçekleştirilecek. Ayrıca İzmir Türk Koleji Çocuk Bandosu Mini Konseri, geleneksel çocuk oyunları, Hacivat-Karagöz gösterisi, çocuk halk oyunları gösterisi, Çocuk Kültür Sanat Merkezleri kursiyerleri gitar dinletisi, MASMEK kursiyerleri Hip-Hop dans gösterisi, Manisa Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı kursiyerleri keman dinletisi, MASMEK kursiyerleri modern dans gösterisi, Manisa Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı kursiyerleri gitar dinletisi, MASMEK kursiyerleri Latin dans gösterisi, Manisa Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı Çocuk Korosu Konseri ve Çocuk Kültür Sanat Merkezi öğrencileri resim sergisi etkinlikleriyle bayramın keyfi doyasıya yaşanacak.

Başkan Ergün’den Çocuklara Davet

Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara verdiği önemin en büyük göstergelerinden bir tanesinin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olduğunu belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Büyük önderimizin çocuklara bayram olarak armağan ettiği bu kutlu günde, bizler de çocuklarımızın bayram coşkusunu katlamak düşüncesiyle bir takım etkinlikler düzenleyeceğiz. Şehrimizin en büyük parkı olan Atatürk Kent Parkı’nda 13.30-17.00 saatleri arasında çocuklarımıza birbirinden güzel etkinlikler hazırladık. Tüm çocuklarımızı aileleriyle birlikte resmi kutlamanın ardından Atatürk Kent Parkı’na davet ediyorum. Şimdiden 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı da kutluyorum” dedi.



Bekçi cinayetinin zanlısı yakalandı

10 yıllık sır cinayet, milyonluk miras davasıyla ortaya çıktı

Yaylada cansız bedeni bulunan kadının üç arkadaşı gözaltına alındı

Kapıyı geç açınca şüphelendi odaları tek tek aradı! Eşini, arkadaşı ile yakalayınca çılgına döndü

Kan donduran olay! Her şeyi böyle itiraf etti

Servisten indikten sonra okula girmeyen Neşe’den 1,5 aydır haber alınamıyor

Öğretmenden 12 yaşındaki kız öğrenciye taciz iddiası

Doktor ve sağlık çalışanları kendilerini odaya kilitledi, tehdit şüphelisi tutuklandı

Cezaevinden yeni çıktı, pusuda öldürüldü

Alacak-verecek meselesi nedeniyle dövülerek öldürülen kişi

Kayıp taksici cinayeti: Yakalandı

Sokak ortasında cinayet! Detaylar ortaya çıktı

İki gündür aranıyordu, 15 yaşındaki lise öğrencisi polis ekiplerince bulundu

Konuşmak için ormana götürdüğü ortağını öldürdü

Tartışma sonucu bir kişi bıçaklanarak öldürüldü

Dehşet! Torununun dövdüğü anneanne hayatını kaybetti

Avukat olmak istiyordu, 17 yaşında kara toprağa girdi

Bağ evinde korkunç ölüm: Boşanma aşamasındaki çift intihar etti

Ankara'da eski eşini bıçaklayarak öldürdü! İlk ifadesi ortaya çıktı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Sanat 21.04.2022 09:24:00 1916 0

Tarih: 21.04.2022 09:24

Haberi Sesli Oku