Tarih: 25.12.2020 15:33

Jandarma Minik Öğrencilere Online Trafik Eğitimi Verdi

Facebook Twitter Linked-in

SARUHANLI - Yunusemre ilçesinde jandarma trafik timleri, öğrencilere uzaktan trafik dersi verdi. Jandarma eğitim ekibi, Muradiye Mahallesi'ndeki özel bir okulun öğrencileriyle internet ortamında buluştu. Etkinlikte öğrencilere, trafik kuralları konusunda eğitim verildi.

Pandemi tedbirleri kapsamında eğitim, öğretim uzaktan eğitim yöntemiyle devam ediyor. Öğrencilerin trafik kurallarını öğrenmesi, trafik alışkanlıklarını kazanıp, okulların açılması ile normalleşme sürecine hazır olması amacıyla Milli Eğitim Bakanlığı ve Jandarma Genel Komutanlığı ortak uygulaması ile minik öğrencilere online trafik eğitimi veriliyor.

Bu Kapsamda da Manisa İl Mili Eğitim Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığının ortaklaşa düzenlediği online trafik eğitimi ile öğrenciler hem eğlendiler hem de güzel bir değişiklik yaşadılar.

Eğitimden memnun kalan öğrenciler öğrendikleri kurallar ile trafikte ebeveynlerini uyaracaklarını söylediler.

 Eğitimin amacı hakkında bilgi veren  Manisa İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Müdürü J.Asb.Kd.Bçvş Ünal Erdemir, Manisa İl Jandarma Komutanlığı Olarak biz milli Eğitim müfredatına uygun şekilde hazırladıkları plan doğrultusunda trafik eğitimlerimize devam ediyorduk. Ülkemizde ve dünyada yaşanan pandemi sürecinde yüz yüze eğitimleri sonlandırmak zorunda kaldık. Dolayısıyla öğrencilerimize küçük yaşta trafik eğitimi verip trafik alışkanlığını kazandırmaya devam etmek İçin Jandarma Genel Komutanlığı olarak ülkemizde, Manisa il jandarma Komutanlığı olarak ta Manisa’mızda tüm okullarda Milli Eğitim Müdürlükleri ve okullarla irtibata geçerek, onlar için uygun olan plan çerçevesinde uzaktan trafik eğitimi devam ediyoruz. Buda bizim personelimizi için farklı bir deneyim oldu. Eğitimlerimize devam edeceğiz” dedi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —