SARUHANLI - Yunusemre ilçesinde jandarma trafik timleri, öğrencilere uzaktan trafik dersi verdi. Jandarma eğitim ekibi, Muradiye Mahallesi'ndeki özel bir okulun öğrencileriyle internet ortamında buluştu. Etkinlikte öğrencilere, trafik kuralları konusunda eğitim verildi.

Pandemi tedbirleri kapsamında eğitim, öğretim uzaktan eğitim yöntemiyle devam ediyor. Öğrencilerin trafik kurallarını öğrenmesi, trafik alışkanlıklarını kazanıp, okulların açılması ile normalleşme sürecine hazır olması amacıyla Milli Eğitim Bakanlığı ve Jandarma Genel Komutanlığı ortak uygulaması ile minik öğrencilere online trafik eğitimi veriliyor.

Bu Kapsamda da Manisa İl Mili Eğitim Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığının ortaklaşa düzenlediği online trafik eğitimi ile öğrenciler hem eğlendiler hem de güzel bir değişiklik yaşadılar.

Eğitimden memnun kalan öğrenciler öğrendikleri kurallar ile trafikte ebeveynlerini uyaracaklarını söylediler.

 Eğitimin amacı hakkında bilgi veren  Manisa İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Müdürü J.Asb.Kd.Bçvş Ünal Erdemir, Manisa İl Jandarma Komutanlığı Olarak biz milli Eğitim müfredatına uygun şekilde hazırladıkları plan doğrultusunda trafik eğitimlerimize devam ediyorduk. Ülkemizde ve dünyada yaşanan pandemi sürecinde yüz yüze eğitimleri sonlandırmak zorunda kaldık. Dolayısıyla öğrencilerimize küçük yaşta trafik eğitimi verip trafik alışkanlığını kazandırmaya devam etmek İçin Jandarma Genel Komutanlığı olarak ülkemizde, Manisa il jandarma Komutanlığı olarak ta Manisa’mızda tüm okullarda Milli Eğitim Müdürlükleri ve okullarla irtibata geçerek, onlar için uygun olan plan çerçevesinde uzaktan trafik eğitimi devam ediyoruz. Buda bizim personelimizi için farklı bir deneyim oldu. Eğitimlerimize devam edeceğiz” dedi.

 



Büyükşehir’den don zararına uğrayan üreticilere destek

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Manisa'da gökyüzünü balonlar renklendirdi

Vali Özkan makamını devretti

23 Nisan okullarda da coşkuyla kutlandı

Demirci’yi çocuk sesleri şenlendirdi

Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI GİZLİGİDER SARUHANLI’DA HASAR GÖREN BAĞLARI İNCELEDİ

Selendi’de şehitler için sergi açıldı

Türkiye Oryantiring Şampiyonası Manisa’da başladı

Soma’da Ahmet Sula’dan unutulmaz bir seminer

Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

Manisa'da don afeti üzüm bağlarına büyük zarar verdi

Don afetinin sadece Sarıgöl’e zararı 2,25 milyar TL

Kaymakam Acar, dondan etkilenen bağları inceledi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Eğitim 25.12.2020 15:33:00 7410 0

Tarih: 25.12.2020 15:33
Haberi Sesli Oku
26.04.2025 09:13:00