Anahtar Kelimeler: profesyonel terzi

Her biri profesyonel terzi oldu…

Kurs bitirme belgelerini kahvaltıyla kutladılar

Saruhanlı ilçesinde 2023-2024 eğitim öğretim yılında açılan Kadın giysileri dikimi, Çocuk giysileri dikimi, Erkek giysileri dikimi, Erkek Jean pantolon dikimi ve elbise dikimi kursları tamamlandı.

Saruhanlı Halk Eğitim Merkezi kursiyerleri bir yıl boyunca el emeği göz nuru dökerek hazırladıkları birbirinden güzel giysilerini sergiledi. Saruhanlı İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından kursiyerlerin hazırlamış olduğu giysilerin yer aldığı sergisinin açılışı yapıldı.

Giyim Üretim Teknolojisi Öğretmeni Fatma Eryılmaz’ın eğitim verdiği kursiyerlerinin hazırlamış olduğu ve Park Sokaktaki bulunan müzayede salonunda açılan sergide 10’larca birbirinden güzel kıyafet sergilendi. Açılışa Saruhanlı Cumhuriyet İlkokulu Müdürü Mehmet Yüksek, Müdür Yardımcısı Cihan Karaman, Saruhanlı Halk Eğitim Müdürü Ali Dağdelen kursiyerler ve vatandaşlar katıldı.

Açılışta konuşan Saruhanlı Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ali Dağdelen, "Çağımızda bilginin her geçen gün yeni bir değer ve anlam kazandığı, öğrenme alanlarının değişerek çoğaldığı günümüzde, istihdamdaki gelişmeler, yeni öğrenme ve öğretme yaklaşımlarını beraberinde getirmiştir. Baş döndürücü bir hızla değişen, gelişen dünyamızda çağın ve yeni zamanların ihtiyaç duyduğu alanlarda iş gücü potansiyeli ancak ve ancak eğitimle karşılanabilir. Toplumun bu hıza ayak uydurabilmesi ancak eğitimle sağlanabilir. Hayat boyu öğrenme, bu yönüyle çok önemli ve değerlidir. Öğrenme hayatımızın bütün alanlarında, talep edenlerin talep ettikleri her yerde ve her yaşta vardır. Bu anlamda kurumumuz bünyesinde açmış olduğumuz kurslarımızda her yaştan insanımız ilim öğrenmekte ve yeteneklerini geliştirmektedir. Kursiyerlerimizi gönülden kutluyorum" dedi.

Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından 2023-2024 eğitim öğretim yılında 205 kursun açıldığı ve bu kurslarda 3 bin 850 kursiyerin hizmet aldığı bildirildi. Kişisel gelişim alanlarından el sanatlarına, çevre duyarlılığı kazandırmaktan geri dönüşüm uygulamalarına, yabancı dillerden geleneksel sanatlara kadar tüm alanlarda kursların açıldığı bilgisine ulaşıldı.

Kurs öğretmeni Fatma Eryılmaz ise “Saruhanlı Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nün Kadın giysileri dikimi, Çocuk giysileri dikimi, Erkek giysileri dikimi, Erkek Jean pantolon dikimi ve elbise dikimi branşın da bir yıl boyunca kursiyerlerimizle birlikte hazırladığımız giysilerimizi sergiledik. Bir yıl sürdürdüğümüz kursumuzda; Yıl boyunca verdikleri emek karşısında 70 kursiyerimiz belge aldı. Kursiyerlerimizle geçirdiğimiz bir yıllık hatıralarımızı geleneksel hale getirdiğimiz 3. Geleneksel kahvaltıda buluşarak burada yâd ettik.” Şeklinde konuştu. 



Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Cuma günü görev yapacak doktorlar

Hayatını kaybeden genç kızın ölüm nedeni adli tıp raporu ile netlik kazanacak

SARUHANLI’DA ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİ MESLEK LİSELERİNDE "ATÖLYEDE 1 GÜN" GEÇİRİYOR

Geleneksel Oyunlar Tırı” Manisa’da Çocuklarla Buluştu

Saruhanlı Ülkü Ocakları öğretmenler gününde çiçek dağıttı

Saruhanlı’da üzüm üreticisine “üzüm box kutuları” destek

Dünya zeytin ağacı günü Manisa’da buruk geçti

Manisa’da atık piller fidana dönüşüyor

Japon deprem uzmanı Moriwaki: "Manisa'da dağ tarafında büyük bir sıkıntı yok, asıl risk ova tarafında"

Akhisar’da tarihi eser ve ruhsatsız silah ele geçirildi

İki Tofaş araç kafa kafaya çarpıştı: 2'si ağır 3 yaralı

Bavulların içerisinden yaklaşık 17 kilogram uyuşturucu çıktı

Gıda zehirlenmesi şüphesi: 18 yaşındaki genç kız hayatını kaybetti

Bıçaklı kavga: 1 yaralı

Turgutlu'da SMA bağış kutusu çalındı

Apartman yangını: 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı

Saruhanlı'da vefat...

MANİSA'NIN YÖRESEL KOLONYALARI SARUHANLI'DA YAŞAYAN BARDAKÇI KÖYÜNDEN HEMŞERİMİZDEN.

Traktörden düşen genç hayatını kaybetti

Saruhanlı'da vefat...

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Eğitim 13.06.2024 11:00:00 2445 0
Tarih: 13.06.2024 11:00 Güncelleme: 13.06.2024 11:36
Haberi Sesli Oku

Eğitim

Eğitim Haberleri