Anahtar Kelimeler: Hacırahmanlı’ temizliği

Hacırahmanlı’da dere temizliği

MASKİ Genel Müdürlüğü Saruhanlı ilçesine bağlı Hacırahmanlı mahallesindeki derede 5 kilometrelik temizlik çalışması gerçekleştirdi.

Hacırahmanlı Mahallesi Kötü Koku ve Sineklerden Kurtuldu

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü Saruhanlı ilçesine bağlı Hacırahmanlı mahallesinde bulunan derede 5 kilometrelik temizlik çalışması gerçekleştirdi. Mahalle muhtarı ve mahalle sakinleri deredeki koku sorunu, sivrisinek istilası ve fareler nedeniyle olumsuz etkilendiklerini ifade ederek hızlı bir şekilde temizlik çalışması başlatan Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek’e teşekkür etti.

“Daha önce böyle bir temizlik görmedik”

Çalışmalardan duyduğu memnuniyeti ifade eden Adem Pehlivan, “Burası daha önce böyle bir temizlik görmedi. Okula da yakın bir yer olduğu için öğrencileri de tehdit ediyordu, sivrisinek ve karasinek yuvasıydı. Biz bu güzel çalışma için Büyükşehir Belediye Başkanımız Ferdi Zeyrek’e teşekkür ederiz” dedi.

“İlk kez detaylı temizlik yapılıyor”

 Derede ilk kez detaylı temizlik çalışması olduğunu belirten mahalle sakini Üzeyir Yavaş, “Şuanda güzel bir temizlik yapılıyor. İlk kez detaylı temizlik gerçekleşiyor. Okula yakın bir yer. Sivrisinek ve karasinek vardı. Çalışmalardan memnunuz, teşekkür ederiz” dedi.

 “Başkanımız hemen ekip gönderdi”

Derede temizlik çalışması talep ettiklerini ve kısa sürede ekiplerin bölgede çalışma başlattıklarını ifade eden mahalle sakini Macide İlgiz, “Kokudan oturamıyoruz. Yazın kapımızın önüne çıkamıyoruz, her yer sivrisinek, fare ve pislik içinde. Bazen ben kendim çapayla otları kazıyordum. Burada yaşayanlar da insan. Pislik kokusundan dışarı çıkamıyoruz. Başkanımız Allah razı olsun ekipleri göndermiş, sağ olsun ilgilendi. Şimdi çok güzel oldu. Daha önce de durumu iletmiştik. Biz her zamanki gibi ilgilenmeyecekler dedik ama ilgilenildi. Ferdi Başkanımıza teşekkürler, Allah razı olsun” dedi.

“Başkanımızı sonuna kadar destekledik, destekliyoruz da”

Temizlik çalışmalarından önce sivrisinek ve kötü koku sorunu yaşandığını belirten mahalle muhtarı Hakkı Sönme, “Mahallemizin içinden geçen derede temizlik olmuyordu. Sağ olsun Ferdi Başkanımıza ilettik, hemen ekipler geldi. Çok kötü bir durum var burada. Sivrisinek ve ağır bir koku var. Başkanımızı sonuna kadar destekledik, destekliyoruz da. Her zaman arkasında durduk. Teşekkür ederiz” dedi.



Saruhanlı Jandarmadan tefecilere operasyon: 5 gözaltı

Korkunç olay! Kızını ve torununu öldürdü

Köprü altında cansız bedeni bulunmuştu! Döverek öldürüldüğü ortaya çıktı

Bıçaklı kavga: 1 ölü

Öz kızına cinsel istismarda bulunan baba yakalandı

Kendi evini ve araçlarını yakıp, olan biteni böyle izlemiş

Haber alınamayan şahıs evinde silahla vurulmuş halde bulundu

Develi’de traktör hırsızlığı

Kula’da art arda üç yangın

Cesedi 3 gün sonra asansör boşluğunda bulundu

Haber alınamayan şahsın cansız bedeni denizde bulundu

Başından vurulmuş halde ölü olarak bulundu

Halitpaşa’da ekili alanda yangın çıktı

Alaşehir'de zirai alanda yangın

Oğlunu öldürdü, kendini tuvalete kilitledi

Alaşehir’de uyuşturucu operasyonu: 2 tutuklama

İzmir’de cinayet işledi, Manisa’da jandarmadan kaçamadı

Manisa'da jandarmadan PKK terör örgütüne operasyon: 3 kişi tutuklandı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Çevre 5.06.2024 17:24:00 650 0

Tarih: 05.06.2024 17:24

Haberi Sesli Oku