Anahtar Kelimeler: Hacırahmanlı’ temizliği

Hacırahmanlı’da dere temizliği

MASKİ Genel Müdürlüğü Saruhanlı ilçesine bağlı Hacırahmanlı mahallesindeki derede 5 kilometrelik temizlik çalışması gerçekleştirdi.

Hacırahmanlı Mahallesi Kötü Koku ve Sineklerden Kurtuldu

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü Saruhanlı ilçesine bağlı Hacırahmanlı mahallesinde bulunan derede 5 kilometrelik temizlik çalışması gerçekleştirdi. Mahalle muhtarı ve mahalle sakinleri deredeki koku sorunu, sivrisinek istilası ve fareler nedeniyle olumsuz etkilendiklerini ifade ederek hızlı bir şekilde temizlik çalışması başlatan Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek’e teşekkür etti.

“Daha önce böyle bir temizlik görmedik”

Çalışmalardan duyduğu memnuniyeti ifade eden Adem Pehlivan, “Burası daha önce böyle bir temizlik görmedi. Okula da yakın bir yer olduğu için öğrencileri de tehdit ediyordu, sivrisinek ve karasinek yuvasıydı. Biz bu güzel çalışma için Büyükşehir Belediye Başkanımız Ferdi Zeyrek’e teşekkür ederiz” dedi.

“İlk kez detaylı temizlik yapılıyor”

 Derede ilk kez detaylı temizlik çalışması olduğunu belirten mahalle sakini Üzeyir Yavaş, “Şuanda güzel bir temizlik yapılıyor. İlk kez detaylı temizlik gerçekleşiyor. Okula yakın bir yer. Sivrisinek ve karasinek vardı. Çalışmalardan memnunuz, teşekkür ederiz” dedi.

 “Başkanımız hemen ekip gönderdi”

Derede temizlik çalışması talep ettiklerini ve kısa sürede ekiplerin bölgede çalışma başlattıklarını ifade eden mahalle sakini Macide İlgiz, “Kokudan oturamıyoruz. Yazın kapımızın önüne çıkamıyoruz, her yer sivrisinek, fare ve pislik içinde. Bazen ben kendim çapayla otları kazıyordum. Burada yaşayanlar da insan. Pislik kokusundan dışarı çıkamıyoruz. Başkanımız Allah razı olsun ekipleri göndermiş, sağ olsun ilgilendi. Şimdi çok güzel oldu. Daha önce de durumu iletmiştik. Biz her zamanki gibi ilgilenmeyecekler dedik ama ilgilenildi. Ferdi Başkanımıza teşekkürler, Allah razı olsun” dedi.

“Başkanımızı sonuna kadar destekledik, destekliyoruz da”

Temizlik çalışmalarından önce sivrisinek ve kötü koku sorunu yaşandığını belirten mahalle muhtarı Hakkı Sönme, “Mahallemizin içinden geçen derede temizlik olmuyordu. Sağ olsun Ferdi Başkanımıza ilettik, hemen ekipler geldi. Çok kötü bir durum var burada. Sivrisinek ve ağır bir koku var. Başkanımızı sonuna kadar destekledik, destekliyoruz da. Her zaman arkasında durduk. Teşekkür ederiz” dedi.



Türkiye’de görülen başlıca 7 vitamin eksikliği ve alınması gereken önlemler

Uzmandan risk gruplarına erken başvuru uyarısı

Başkan Dutlulu 2026 yılının rotasını çizdi

Jeotermal yatırımlar için 2026 yılı köprüden önceki son çıkış

Anadolu ilham verdi, makarna altın getirdi

Esra'yı boğarak öldüren annesi ve sevgilisi hakkında yeni gelişme

"Babam ölmedi"

Saruhanlı'da vefat...

SARUHANLI’DA VEFAT…

İzmir’de banka aracından yüklü miktarda vurgun

Saruhanlı’da Vefat…

Kayıp genç kızın gömülü halde cansız bedeni bulundu

İzmir'de belediye otobüsü ile panelvan çarpıştı: 1 ölü, 8 yaralı

Koldere’deki yangın kısa sürede söndürüldü

KENT KONSEYİ’NDEN GAZETECİLERE 10 OCAK ZİYARETİ

Saruhanlı'da şap alarmı! 16 mahallede hayvan alım-satımı ve hayvansal ürün giriş-çıkışı yasaklandı

Kros sporcuları Türkiye Şampiyonası için ter döktü

Alaşehir’de üzümün geleceği değerlendirildi

MCBÜ’de yoklama dijitale taşındı

Başkan Cıllı'dan Kardelen Gazetesine Ziyaret

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Çevre 5.06.2024 17:24:00 1752 0
Tarih: 05.06.2024 17:24 Güncelleme: 05.06.2024 17:24
Haberi Sesli Oku