Anahtar Kelimeler: Gölmarmara ' kişilik iftar sofrası

Gölmarmara'da 2 bin kişilik iftar sofrası
Manisa Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayının birlik ve beraberlik ruhunu yaşatmak amacıyla kent merkezinde ve ilçelerde iftar programları düzenlemeye devam ediyor. Bu kapsamda, Büyükşehir Belediyesi, Gölmarmara Kapalı Pazaryeri'nde 2 bin kişilik iftar programı düzenledi. Gölmarmaralı vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği programda, oruçlar hep birlikte açıldı.
Düzenlenen iftar programına, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek, CHP Manisa İl Başkanı İlksen Özalper, CHP Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu, Gölmarmara Belediye Başkanı Cem Aykan ve CHP Gölmarmara İlçe Başkanı Ferdun Sevenbige, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı. İftar öncesinde konuşan Başkan Cem Aykan, dayanışmanın ve paylaşmanın önemine vurgu yaparak, Büyükşehir Belediyesi ile birlikte birçok projede olduğu gibi sosyal belediyecilik alanında da çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

"Dayanışma ruhunu büyütmeye devam edeceğiz"
İftar programında konuşan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek, Ramazan ayının manevi atmosferini vurgulayarak, "Gölmarmaralı hemşehrilerim, iyi ki varsınız, iyi ki bir aradayız. Ramazan'da aynı sofrada buluşmak, lokmamızı paylaşmak bizim için en büyük mutluluk. 11 ayın sultanı bu mübarek ayda sizlerle bir arada olmanın sevincini yaşıyorum. Sosyal belediyeciliğin en güzel örneği bir arada olmak, aynı sofrada buluşup, ekmeğimizi bölüşmek, aynı yemeği paylaşmak. Bundan sonra da hep birlikte dayanışma ruhunu büyütmeye devam edeceğiz. Ramazan ayının bereketi üzerinizden eksik olmasın" dedi.
Gölmarmara Belediye Başkanı Cem Aykan da, "Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ferdi Zeyrek eşliğinde yeni bir anlayışla, Manisa'da sosyal belediyeciliği sonuna kadar yaşayacağız." şeklinde konuşarak iftara katılanlara ve emeği geçenlere teşekkür etti.
Manisa Büyükşehir Belediyesi, Ramazan boyunca kent genelinde iftar sofraları kurmaya ve çeşitli etkinlikler düzenlemeye devam edecek.



Fenalaşan arkadaşına müdahale etti, ikisi de kalp krizinden öldü

Manisa'daki yabancı nüfus azalmaya devam ediyor

Manisa TSO Meclis Salonuna Mimar Ferdi Zeyrek’in adı verildi

Zeki Bilgin’den “Hurda Davası”na ilişkin açıklama: "Yargılanmışım, ceza almışım gibi gösteriliyor"

Bebeklerine merhum Başkan Ferdi Zeyrek'in ismini verdiler

Sıcak çarpmasından basit önlemlerle korunmak mümkün

Ferdi Zeyrek’in kızı Nehir, TYT’ye CHP Lideri Özgür Özel ve annesiyle geldi

Alaşehir Belediyesi'nden merhum Ferdi Zeyrek için pilav hayrı

Besim Dutlulu'nun ilk ziyareti Ferdi Zeyrek'in mezarı oldu

Başkan Zeyrek'in ölümüyle sonuçlanan olayda 3 şüpheli tutuklandı

Manisa Belediyesi Yeni Akit ve Zekeriya Say için harekete geçti!

Bir Lokma Bin Dua: Ferdi Başkanımızın Aziz Hatırasına

Merhum Başkan Zeyrek anısına hayır yapıldı

Başkan Zeyrek’i kurtarmak için zamanla yarışıldı

SARUHANLI’DA JANDARMA TEŞKİLATININ 186. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ KUTLAMALARI

Havuzlarla ilgili korkutan gerçek

CHP Genel Başkanı Özel, Başkan Zeyrek için düzenlenen mevlide katıldı

Nehir Zeyrek’ten Tepki: ‘O adamı nasıl serbest bırakabiliyorsunuz?’

Yarbay Melih Gülova şehadetinin yıldönümünde Manisa’da anıldı

Başkan Zeyrek'in avukatından yazılı açıklama

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Gündem 7.03.2025 11:27:00 905 0

Tarih: 07.03.2025 11:27 Güncelleme: 07.03.2025 11:27
Haberi Sesli Oku
27.06.2025 16:47:00