Emeklilik döneminde sağlıklı yaş almayı anlattılar
Manisa Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü ve Celal Bayar Üniversitesi tarafından “Emeklilik Döneminde Sağlıklı Yaş Alma” konulu konferans düzenlendi.
Celal Bayar Üniversitesinden Doç. Dr. Hüseyin Elbi, Dyt. Hale Aslantaş, Öğr. Gör. Kenan Tozak ile Manisa Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğünden Y. Gıda Mühendisi Yağmur Yıldırım’ın konuşmacı olarak katıldığı konferans Manisa Tarım İl Müdürlüğü Konferans Sosyal Salonunda düzenlendi.
Programa Manisa İl Tarım ve Orman Müdürü Metin Öztürk, Manisa Sosyal Güvenlik İl Müdürü Buket İnce, Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Beyhan Cengiz Özyurt, idare amirleri, misafirler ve emekliler katıldı.
İl Müdürü İnce açılış konuşmasında, “Ülkemizin kalkınmasına emekleri ile katkıda bulunmuş olan emeklilerimize verilen değeri ortaya koymak için Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından 2024 yılı, ‘Emekliler Yılı’ olarak ilan edilmiştir. Büyüklerimizin sahip olduğu bilgi birikimi ve tecrübelerin, genç nesiller için birer hazine olduğunun farkındayız. Bu nedenle, Cumhurbaşkanımızın gösterdiği yolda Sayın Bakanımızın destekleri ile bizde Manisa Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü olarak yıl boyunca emeklilerimize yönelik etkinliklerimize devam edeceğiz. Bu tür etkinliklerin, toplumsal dayanışmayı ve kuşaklar arası bağı güçlendirdiğine inanıyorum. Bugün burada Celal Bayar Üniversitesi ile hazırladığımız programın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Ayrıca konuşmacı olarak katılan öğretim görevlilerimize, etkinliklerimize katılım gösteren değerli misafirlerimize ve emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.
Moderatörlüğünü Dr. Mithat Temizer’in yaptığı konferansın ardından katılımcıların soruları cevaplandı.



Tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü

Kamyon şarampole devrildi, sürücü mahsur kaldı

Yanan araç kullanılamaz hale geldi

Metruk binada çıkan yangın korkuttu

Silahla patronuna saldırmıştı, 7 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Traktör kazası: 1 ölü

Trafik kazası: 4 yaralı

Manisa FK, Amed Sportif Faaliyetler maçı hazırlıklarına başladı

Uydu tamircisi apartman boşluğuna düşerek hayatını kaybetti

Eşiyle kavga etti, otomobiliyle birlikte kendini ateşe verdi

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Cuma günü görev yapacak doktorlar

Ekrem Başkan Sahada: Yatırımlar Hız Kesmeden Devam Ediyor

2. GELENEKSEL DEVE GÜREŞİ FESTİVALİ İZMİR BAYINDIR ÇIRPI’DA COŞKUYLA GERÇEKLEŞECEK

Erhan Dumlu, İYİ Parti’den Manisa İl Başkan Adaylığını Açıkladı

Saruhanlı'da vefat...

Sokak ortasında silahla başından vurulmuş halde bulundu

Eşi ve kızını yaralayıp rehin alan adam 6 saat sonra kaçmaya çalışırken yakalandı

Saruhanlı’da 102. Yıl Coşkusu

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Perşembe günü görev yapacak doktorlar

SARUHANLI’DA CUMHURİYETİMİZİN 102. YILDÖNÜMÜNE YAKIŞIR BİR KORTEJ YÜRÜYÜŞÜ

Paşaköy FK gücüne güç kattı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Yaşam 16.11.2024 09:32:00 1414 0
Tarih: 16.11.2024 09:32 Güncelleme: 16.11.2024 09:32
Haberi Sesli Oku