CHP’den Başkan Ekrem Cıllı’ya taşınmaz satışı eleştirisi: "Verdiğiniz sözleri unutmayacağız”

Cumhuriyet Halk Partisi Saruhanlı İlçe Başkanlığı, Saruhanlı Belediye Başkanı Ekrem Cıllı'nın seçim dönemi boyunca verdiği "Sattırmayacağız" sözlerine hatırlatarak, Başkan Cıllı'nın belediyeye ait taşınmaz satışlarını gerçekleştirmesini eleştirdi. Ayrıca, belediyedeki personel değişiklikleri ve Ak Partili belediyelerden yapılan görevlendirmelerle ilgili de açıklamalarda bulunuldu.

Saruhanlı Belediye Başkanı Ekrem Cıllı'nın seçim döneminde verdiği "Sattırmayacağız" sözleri yeniden gündemde.

Cumhuriyet Halk Partisi Saruhanlı İlçe Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, taşınmaz satışlarının gereklilik durumunda yapılabileceği ifade edilerek, Cıllı'nın yönetiminde gerçekleştirilen satışlar eleştirildi.

Ayrıca, açıklamada belediyedeki personel değişikliklerine ve Ak Partili belediyelerden yapılan görevlendirmelere de dikkat çekildi.

Cumhuriyet Halk Partisi Saruhanlı İlçe Başkanlığı'nın Saruhanlı Belediyesi taşınmaz satışlarıyla ilgili yaptığı açıklama şu şekilde:

"Geçtiğimiz yıl bugünlerde "Sattırmayız" diye bas bas bağıran, yaptığı açıklamalar hala kulaklardan silinmemişken ve seçim meydanlarında vatandaşlara seslendiği her konuşmada Saruhanlı Belediyesi'nin CHP tarafından yönetildiği dönemde yapılan taşınmaz satışlarını eleştirerek "Biz kazandığımızda asla satış yapmayacağız." Şeklinde sözler veren Ekrem Cıllı'nın kendisi değil midir?

Biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak satışlara karşı değiliz. Tabi ki vatandaşın hizmetine sunulacak bazı projeler ile ilgili gerekli destek bulunamaz ise bu satışlar yapılabilir. Geçtiğimiz dönemde Saruhanlı Belediyesi CHP Yönetimi altında iken ne Merkezi Hükümetten ne de Belediyeler Birliğinden ne de başka bir kurumdan toplu iğne ucu kadar yardım almadan pek çok hizmeti mümkün olduğunca verimli bir şekilde gerçekleştirmiştir.

Siz ise 25 Yıldır İktidarda Bulunan Partiye Mensup bir Belediye Başkanısınız. Seçildiğinizden beri çeşitli bakanlıklarda makam odalarında fotoğraflar paylaşarak müjdeler veriyorsunuz. Bakanlıklar tarafından bu denli destek alıyorsanız niçin Saruhanlı Belediyesi'ne ait taşınmazlarını sattığınız merak konusudur. Aldığınızı iddia ettiğiniz yatırım destekleri gerçekte bir balondan mı ibarettir?

Beş yıl boyunca mevcut personel sayısı ile ilgili polemik yapıp durmuşken; daha ilk yılınız dolmadan işsiz bıraktığınız bunca emekçiye rağmen, işten çıkardığınızın çok daha fazlasını belediyeye doldurdunuz. Farklı ilçelerdeki Akp'li belediyelerden transfer edilen, hayatında Saruhanlı İlçesinde bir gün dahi yaşamamış ve kimisi belediyeye dahi uğramayan bu personellerin sayısı tüm toplumca merak edilmektedir.

Kıymetli Saruhanlı Halkı seçim sürecinde verdiğiniz sözleri unutmuyor, bizlerde takipçisi olacağız."



Paşaköy FK zirvede farkı üç yaptı: 0 - 7

HAYVANCILIĞI BIRAKMA NOKTASINA GELEN BESİCİLER, CHP’Lİ BAŞEVİRGEN’E GİRDİ MALİYETLERİNDEN DERT YANDI: “ŞAP HASTALIĞI GELMESİN DİYE DURMADAN KİREÇ ATIYORUZ BİRDE KİREÇ MALİYETİMİZ ÇIKTI”

Gümülcelispor 2-2 Yunusemre Belediyespor, Kritik maçta kazanan yok

Spilkent projesinde çalışmalar hızlandı

Sarıgöl’de pekmez yapımına hız verildi

Evde çıkan yangında hayatını kaybetti, 20'den fazla kedi de telef oldu

Otomobil tırla çarpıştı: 2 ölü, 2 yaralı

Kütahya'da 5 katlı binanın teras katında çıkan yangın paniğe neden oldu

Vali Özkan yaralı polis memuru Hatice Ünal’ı hastanede ziyaret etti

Sarıhanlı Ziraat Odası Başkanı Okur'dan TARSİM Prim Artışlarına Tepki

Kazada şehit olan Polis Memuru Ali Barut son yolculuğuna uğurlandı

SİMAV’DA DÜZENLENEN ÜÇ ETEK (YIRIKLI) GECESİ RENGARENKTİ

Saruhanlı'da vefat...

Yeniden Refah Partisi Şehzadeler’de Güven Tazeledi: İbrahim Şahin Mazbatasını Aldı

Önce eski sevgilisini sonra kendini vurdu!

Saruhanlı'da vefat...

Trafik kazasında şehit olan polis memurunun kimliği belli oldu

Trafik kazasında şehit olan polis memurunun kimliği belli oldu

SARUHANLI’DA VEFAT…

Üreticilere zeytin dal kanseri uyarısı

Eymen için 12 milyon TL toplandı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Gündem 11.03.2025 10:06:00 1324 0
Tarih: 11.03.2025 10:06 Güncelleme: 11.03.2025 10:06
Haberi Sesli Oku