Balıkları kurtarmak isterken sele kapılarak hayatını kaybetti
Denizli'nin Çameli ilçesinde balık çiftliğinde çalışan arkadaşına sel nedeniyle kapanan kanalları açması için yardıma giden 3 çocuk babası adam, akıntıya kapılarak hayatını kaybetti.
Olay, Çameli ilçesine bağlı Elmalı Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, mahallede ikamet eden 47 yaşındaki Bayram Kök, bölgede faaliyet gösteren bir alabalık çiftliğinde çalışan ve gece saat 03.00 sularında etkili olan yoğun yağış sonrası sel suları nedeniyle kanalların kapanması sonucu kendisinden yardım isteyen arkadaşına desteğe gitti. Balık çiftliğine su taşıyan kanalların temizliğini yaptığı esnada dengesini kaybeden Bayram Kök, suya düşerek akıntıya kapıldı.
Evli ve 3 çocuk babası olan Kök'ten bir süre haber alınamaması üzerine başlatılan arama çalışmaları sonucunda talihsiz adamın cansız bedeni, yaklaşık 4 kilometre uzaklıktaki Kirazlıyayla Mahallesi'nde köprü yakınında bulundu. Kök'ün cenazesi otopsi için adli tıp kurumu morguna kaldırıldı. Hayatını kaybeden Bayram Kök'ün 2 çocuğunun iş kazası ve hastalık nedeniyle vefat ettiği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.



Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı’da Yağış Hasarına Hızlı Müdahale

Psikolojik Danışman Hilal Feyza Kartal: “Okullara yansıyan şiddet toplumsal ruh sağlığının alarmıdır”

Üniversite hocasını maganda kurşunu canından etti

ŞEHZADELER’DE DOĞASEVERLER YÜRÜYÜŞTE BULUŞTU

Şampiyonluk Yolunda Büyük Başarı: Turgutlu Belediyespor İkinci Yarıda Fark Yarattı

TİLKİSÜLEYMANİYE ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NDEN MESİR’E ANLAMLI HAZIRLIK

“İnsan Ektik Tarlalara”: Gülperi Öztürk’ten Depremin Yüreğe Kazınan Ağıdı

MÜZİĞİN HOCALARI AVRUPA YOLLARINDA

Saruhanlı'da vefat...

Kahramanmaraş okul saldırısında can kaybı arttı

Otomobiller çarpıştı: 4 kişi yaralandı

Bir üzücü haber daha! Ayla öğretmenin eşi acı habere dayanamadı

MERT OZAN DÜZ'E TİYATRO SAHNESİNDE DOĞUM GÜNÜ

Koldere Mahallesi’nde Çalışmalar Hız Kesmeden Devam Ediyor

Bariyere çarpan otomobildeki 2 kişi yaralandı

Saruhanlı Belediyesi’nden Halitpaşa Mahallesi’nde Yoğun İlaçlama Seferberliği

Liseli Sude son yolculuğuna uğurlandı

Saruhanlı Belediyesi’nden İlçe Genelinde Yoğun Temizlik Seferberliği

Vincin kırılan parçası konteynerin üzerine düştü, 3 işçi yaralandı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Asayiş 19.02.2026 11:21:00 0
Tarih: 19.02.2026 11:21 Güncelleme: 19.02.2026 11:24
Haberi Sesli Oku