Ahmet AKGÖNÜLLÜ


BOZKURT

BOZKURT


BOZKURT

2015 de Reis bir ziyaretinde bir kadın Bozkurt işareti yaptığı için gözaltına alınmıştı. Reis "Ben bozkurtlarla dolaşmam." demişti. O zamanlar ittifak yoktu. Salvolar, hakaretler, dümdüz gidiyordu. Daha ileri gidip Haliç’te bütün deterjanları toplayıp yıkayacaktı. 

Ne mi oldu. TC tabelalara sığmadı, Andımız kaldırıldı, Oslo görüşmeleri yapıldı, Akil adamlar Kandil güzellemesi başladı. 17-25 oldu. Türkmen ağası saatlerini 17.25 olarak ayarladı. Sonra her şey unutuldu. Al gülüm hikâyesiyle koltuklar kapıldı, makamlar paylaşıldı.  Türkmen ağasının ne TC, ne de Andımız derdi kaldı. Hatta seçimlerde Katil Apo, Ada sakini haline geldi, mektuplar gelip okunmaya başlandı. Türkmen ağası hiç rahatsız olmuyordu. Ne de olsa rahatı yerindeydi.

Ortak gibiydi ama sorumlu değildi...

Ortak gibiydi ama hep koltuktan yanaydı…

Birkaç belediye kendisine yeterdi…

Kurtçuklarını toplar; iki nara atar ve yatardı. 

Bozkurtlar paramparçaydı ama kendisinin rahatı yerindeydi. Salı günleri 45 dakikalık salon naraları atılır.

Yetmez mi? 

Şimdi moda “Esed” mi “Esad” mı her neyse yine gidip sarılmak.

Haaa Özgür Bey de sırayı kapma yarışında, ilk önce ben giderim yarışında. Aman kim giderse gitsin de şu başımızdaki 13 milyon yabancıdan bir kısmını geri gönderebilirsek derdinde. Gerçi en çok da ben istiyorum. Gaziantep gibi yerlerde artık okullarda bile Türk öğrenci azınlıkta kaldığını düşünürsek, tehlikenin farkına varamayız gerek.

Ne diyelim. Uyku güzel

Başlık Bozkurt demiştik. 

Çok uzun anlatmayalım, kim ne derse desin Bozkurt işareti artık Türk milletinin sembolü haline gelmiştir.

Başbuğ Türkeş ve Ebulfez Elcibey'e minnet ve rahmetle. 

Yıllar önce Atatürk’ü anlatan ve karalama niyetiyle yazılmış bir kitap okumuştum. Hatta bazı satırları sansürlenmişti. Bulursam tekrar okumak isterim, herkese de tavsiye ederim. M. Kemal ATATÜRK sağlığında paraların ve pulların üstüne bile Bozkurt resmi koydurmuştu ama biz hala Bozkurdu bir siyasi partinin işaretine indiriyoruz. Asla doğru değil bu. Bozkurt Türk Milleti’nin sembolüdür. Buna ancak Türk olmaktan gocunanlar itiraz eder. Vallahi çok da umurumda değil. Türk olmaktan gocunanlar düşünsün. 

Merih Demiral’a gelince; futbol maçında bunu yapmış, ceza almış. Tabi ki şartlı bir yaklaşım.

Çıksınlar BOZKURT gibi oynasınlar ve dönsünler.  Türk çocuklarına verilen bu cezayı ödüle dönüştürsünler.

Nasıl olur?

Bence 2015 de Bozkurt işareti yaptığı için gözaltına alınan kadını da Reis ve Türkmen ağası maça götürsün...