SARUHANLI - Saruhanlı Ziraat Bankası Şube Müdürü Güray Tuğan,  Mahalle Muhtarlarıyla Üzüm Otel'de kahvaltı düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi.

Kahvaltıda, Ak Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, Saruhanlı Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Gökmen Saruhanlı Ziraat Bankası Şube Müdürü Güray Tuğan ve mahalle muhtarları katıldı.

Kahvaltıda konuşma yapan Saruhanlı Ziraat Bankası Şube Müdürü Güray Tuğan,

Saruhanlı Ziraat Bankası şubesinin 1950 yıllında kurularak 65 yıldır hizmet verdiğini ifade eden Saruhanlı Ziraat Bankası Şube Müdürü Güray Tuğan, Bankalarını Saruhanlı ekonomisine ciddi katkılar sunmaya devam ettiğini kaydetti.

Şube Müdürü Tuğan, Ziraat Bankası konusunda şu bilgileri verdi; Bankamız 1863 yılında Mithat paşa tarafından 152 yıl önce kurulmuştur. Bugün Bankamız sahibi bulunduğu 15 tane iştiraki; 23 tane ülkede şube ve temsilciliği; Almanya, Bosna – Hersek; Rusya, Kazakistan, Türkmenistan, Özbekistan ve Azerbaycan Ülkelerinde Bankası olan Ziraat Bankası dev bir Banka olma yolunda Milli bir Banka olmanın heyecan ve gururuyla hızla ilerlemektedir.

Bizim Anadolu İnsanımızın vazgeçilmez değerleri olan güven, sevgi ve saygı bu ailenin temel unsurlarıdır. Bu ailenin vazgeçilmez üyeleri ise Siz Sayın misafirlerimizsiniz. Ülke hepimizin, bu Banka hepimizin.  Yüce Allah'ın doğarken verdikleri ile övünemeyiz. Hor da göremeyiz. Allah kimini yakışıklı yaratmışsa bu kişi bu güzelliği kendi kazanmadığı için gururlanamaz. Ancak şükredebilir. Kimisini kör yaratmışsa bu kişiyi de hor göremeyiz. Bu nedenle Bizler Allah'a şükredelim ki Bu Topraklarda doğduk, Bu Büyük Milletin bir ferdi olduk. Gurur bizim işimiz değil ama Ziraat'li olduğumuz için onur duyabiliriz. Çünkü Ziraatın bir akreditif teminat mektubunu gören Yurtdışı satıcı müşterisini hiç araştırmadan malını vadeli satmaktadır. Bu onur Siz değerli Ziraat ailesinin.

Etrafınızdaki insanları Bankamıza yönlendirdiğinizi biliyorum. Banka deyince aklınıza ilk kendi Bankanızın Ziraatın adının geldiğini biliyorum.  Maaşlarınızı da bizden almaktasınız.  Mahallenizde herhangi bir işimiz olsa İlk Sizden yardım istiyoruz. Bu nedenle bu kahvaltıyı Sizlere teşekkür mahiyetli tertip ettik.  Davetimize icabet ettiğiniz için hepinize çok teşekkür eder, en derin sevgi ve selamlarımı takdim ederim.”

Manisa Ak Parti Milletvekili Selçuk Özdağ ise kısa bir konuşma yaptıktan sonra gerçekleştirdikleri toplantı nedeniyle Saruhanlı Ziraat Bankası Şube Müdürü Güray Tuğan teşekkür etti.



İnşaat işçisi 52 gündür kayıptı... Canlı yayın çıkışında cinayeti itiraf etti!

Korkunç cinayette dehşete düşüren detay! 'Dur yapma, boşanmaktan vazgeçtim' diye yalvarmasına rağmen katletti

Kan donduran vahşet! Cinnet getiren komiser yardımcısı katliam yapıp intihar etti

Bıçaklanan şahıs hayatını kaybetti

Kanlı gece; 1 ölü, 2 yaralı

Yanında çalıştığı patronunu boğazından bıçaklayarak öldürdü

13 gündür aranıyordu, cansız bedeni bulundu

Eski Sevgilisinin Evinde Cinayet: 2 Tutuklama

Boşanma aşamasındaki eşini öldürüp intihar etti

Pencereden düşen yaşlı kadın hayatını kaybetti

'Elimde fotoğrafların var, seni rezil ederim'... Kızının eski sevgilisini öldüren baba cinayeti anlattı

Kayıp Polonyalı turist ölü olarak bulundu

Yeniden yargılanacak olan taciz sanığı hakkında korkutan iddia

Korkunç cinayet

Kan donduran cinayet: Ablasını sırtından bıçakladı!

Bir kişi, eski sevgilisinin arkadaşını bıçakla öldürdü

Bedriye Kılıç cinayeti... Eşi boğarak öldürüp uçurumdan atmıştı! Cesedin bulunması için yeniden arama yapıldı

Kan donduran cinayet

26 yaşındaki genç başından vurulmuş halde bulundu

Akıl almaz cinayet planı Para için önce sahte ilan verdi sonra cinayeti işledi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 26.01.2015 17:07:59 1209 0

Tarih: 26.01.2015 17:07

Haberi Sesli Oku