SARUHANLI - Saruhanlı Ziraat Odası 2016 yılının ilk Meclis toplantısı yapıldı.

Saruhanlı Ziraat Odası başkanı Aydoğan Okur başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda iki gündem maddesi görüşerek oy birliğiyle karara varıldı. 21 üyenin hazır bulunduğu toplantıya Aydoğan Okur başkanlık etti.

Toplantı sonunda gazetecilere açıklama yapan Başkan Okur, 2016 yılının ilk meclis toplantısını 21 meclis üyenin tamamının katılımı ile gerçekleştirdiklerini kaydetti.

Toplantıda dane mısır tohumundaki fiyat yüksekliğini görüştüklerini belirten Okur, ?Şu an bir kilogram mısır 60 kuruş tohumun 25 kilogramlık torbası ise 430 lira arada çok uçuk fiyat farkı var. Bizde meclisimizde arkadaşlarımızla bu konuyu görüştük. Çiftçilerimize bu yıl mısır ekimi yapmamaları konunda uyarıda bulunacağız.  Mısır ekim alanını daraltacağız. Tohum satıcıları fiyatları düşürmediği takdirde çiftçilerimiz alternatif ürün arayışına girecekler.? Dedi.

Okur, diğer gündem maddesinin ise Türkiye´nin doğu ve güneydoğu Anadolu bölgelerinde meydana gelen terör olaylarına kınama kararı aldıklarını belirtti.

 



SESO'DA Gürcan Cengiz, başkan seçildi

Saruhanlı'da vefat...

Manisa Ticaret Borsası’ndan Saruhanlı İlçe Tarımına Ziyaret

Saruhanlı’nın Nüfusu 58 Bin 475 Oldu

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Salı günü görev yapacak doktorlar

Gülşah Durbay Futbol Turnuvası’nda Taşdibi Güldü

Hafız Öğrencilerden Ekrem Başkan’a Teşekkür Ziyareti

Saruhanlı'da vefat...

Demirci'de yürekler minik Kerem için birleşti

Kula Devlet Hastanesi’nde uzman hekim kadrosu güçleniyor

Şehit Mehmet Savunmaz, şehadetinin 34. yılında anıldı

Çekiciden savrulan kamyon şarampole uçtu

Koldere’de Kayıp Şahıs Aranıyor!..

Başkan Cıllı’dan yatırım açıklaması

Bayan Voleybolcular Gülşah Durbay anısına Turnuvada mücadele etti

Saruhanlı'da vefat..

Görülmez kaza!..

Başkan Taşkıncan Güven Tazeledi

Saruhanlı'da vefat...

Dikkatsizlik kazayı beraberinde getirdi: 2 yaralı

Saruhanlı Şoförler ve Otomobilciler Odası’nda Arif Bilek güven tazeledi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Gündem 27.01.2016 16:54:15 817 0
Tarih: 27.01.2016 16:54 Güncelleme: 27.01.2016 16:54
Haberi Sesli Oku