Tarih: 03.11.2016 08:59

Saruhanlı Ziraat Odası Manisa Tarım Fuarında

Facebook Twitter Linked-in

SARUHANLI - Saruhanlı Ziraat Odası, 3-6 Kasım tarihleri arasında açılacak olan 10. Manisa Tarım ve Gıda Fuarında stant açıyor. 

Ziraat Odası personeli tarafından hazırlanan stant da, Saruhanlı´da üretilen: üzüm, zeytin, kurutulmuş domates, biber, lahana, prasa, brokoli, ıspanak ve işletmelerde üretilen konserve ile süt ürünleri yer alıyor.

Ziraat Odası Başkanı Aydoğan Okur, Kardelen gazetesi muhabirine yaptığı açıklamada; Bu yıl 10. kez gerçekleştirilen Manisa Tarım ve Gıda Fuarının, Çarşamba günü başlayıp Pazar günü sona ereceğini kaydetti. 

-Fuar Ürünlerin Tanıtım ve Pazarlanmasını Sağlıyor-

Bölgesel ve ulusal düzeyde organize edilen TARIM fuarında, üreticiler her türlü tarımsal faaliyetlerini ve ürünlerini sergileme fırsatı bulduğunu ifade eden Okur, ?Bu sayede hem yeni teknolojilerin transferi, hem de ürünlerin pazarlanması sağlanmaktadır. 

Fuarımızda çiftçilerimizin ihtiyaç duyduğu ürünler, hizmetler ve teknolojiler yer almaktadır. Manisa Tarım ve Gıda Fuarı sadece Manisa´ya değil, katılım gerçekleştiren tüm bölge ve bölge insanına hitap eden bir fuardır. Bölgeden pek çok noktadan yapılan organize seferlerle binlerce çiftçi bu önemli buluşmaya getirilmektedir. Gerçekleştirilen çeşitli etkinliklerle de çiftçilerimizin eğitimine katkı sağlanmaktadır.? Dedi.

Manisalı çiftçilere hayırlar getirmesini temenni eden Başkan Okur, Saruhanlılı tüm vatandaşları Manisa Tarım ve Gıda Fuarına davet ettiklerini söyledi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —