Anahtar Kelimeler: Zincirleme : ' çocuk yaralı

SALİHLİ - Salihli’de 3 otomobil ve 1 kamyonun karıştığı zincirleme trafik kazasında 2'si çocuk toplam 8 kişi yaralandı.

İzmir- Ankara karayolu Durasıllı Mahallesi mevkiinde meydana gelen trafik kazası ile ilgili alınan bilgiye göre, Salihli yönünden Kula yönüne gitmekte olan Cahit G. (73) yönetimindeki 41 BS 801 plakalı otomobil sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu, aynı istikamete gitmekte olan Sami S. (23) sevk ve idaresindeki 45 SC 0299 plakalı otomobile arkadan çarparak önce karşı şeride geçti, ardından İzmir istikametine gitmekte olan Suat M.'nin (29) kullandığı 34 ALT 810 plakalı araç ile yine aynı yönden gelen Ayvaz S. (34) yönetimindeki 45 H 9526 plakalı kamyona çarptı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

8 kişi ölümden döndüKamyon sürücüsünün yara almadan atlattığı kazada, otomobil sürücüleri Suat M., Sami, Salcı ve Cahit G. ile araçlarda yolcu konumunda bulunan Ümmühan K. (23), Hanım M. (50), Zeynep M. (2), Yusuf Saki M. (5), Burçin M. (31) yaralandı. Yaralılar, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından Salihli Devlet Hastanesi ile ilçedeki özel hastanelere kaldırılıp, tedavi altına alındı. Yaralıların tedavilerinin devam ettiği öğrenilirken, kaza ile ilgili çalışma başlatıldı.

Öte yandan kaza sonrası İzmir istikameti trafiğe kapanırken, araçların kaldırılmasının ardından yol yeniden trafiğe açıldı.



23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Manisa'da gökyüzünü balonlar renklendirdi

Vali Özkan makamını devretti

23 Nisan okullarda da coşkuyla kutlandı

Demirci’yi çocuk sesleri şenlendirdi

Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI GİZLİGİDER SARUHANLI’DA HASAR GÖREN BAĞLARI İNCELEDİ

Selendi’de şehitler için sergi açıldı

Türkiye Oryantiring Şampiyonası Manisa’da başladı

Soma’da Ahmet Sula’dan unutulmaz bir seminer

Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

Manisa'da don afeti üzüm bağlarına büyük zarar verdi

Don afetinin sadece Sarıgöl’e zararı 2,25 milyar TL

Kaymakam Acar, dondan etkilenen bağları inceledi

Polis Haftası Kutlamaları Başladı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Son Dakika 25.12.2022 10:23:00 683 0

Tarih: 25.12.2022 10:23
Haberi Sesli Oku

Son Dakika

Son Dakika Haberleri
21.04.2025 11:56:00