Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    10771,4%0,29
  • DOLAR

    32,80% -0,04
  • EURO

    35,15% 0,05
  • GRAM ALTIN

    2447,75% -0,10
  • Ç. ALTIN

    3983,52% 0,00

Zeki Bilgin´den O Arazinin Satışına Durdurma Dilekçesi?

Zeki Bilgin´den O Arazinin Satışına Durdurma Dilekçesi?

SARUHANLI - Saruhanlı Belediye Meclis Üyesi ve Manisa Büyükşehir Belediyesi´nin CHP Meclis Başkanı Zeki Bilgin Büyükbelen Mahallesi sınırları içinde yer alan ve sit alanı içerisinde bulunan Saruhanlı Belediyesi´ne ait 1026 dekarlık arazinin Saruhanlı Bele

SARUHANLI - Saruhanlı Belediye Meclis Üyesi ve Manisa Büyükşehir Belediyesi´nin CHP Meclis Başkanı Zeki Bilgin Büyükbelen Mahallesi sınırları içinde yer alan ve sit alanı içerisinde bulunan Saruhanlı Belediyesi´ne ait 1026 dekarlık arazinin Saruhanlı Belediye Meclisi´nin kararı ile satışa çıkarılmasını Saruhanlı Kaymakamlığına şikâyet dilekçesi verdi.

CHP´li Zeki Bilgin, 7 CHP´li meclis üyesinin de imzasının yer aldığı Saruhanlı kaymakamlığına hitaben yazdığı şikâyet dilekçesinde şu ifadelere yer verdi;

?7 Ocak 2016 tarihinde Saruhanlı Belediyesine ait Üzüm Otelde yapılan Saruhanlı Belediye Meclis Toplantısında gündem dışı önerge ile gündeme alınan Büyükbelen Mahallesindeki 1026 dönüm SİT alanı içinde olan arazi satışından 5 CHP´li meclis üyesi cenazelerden dolayı katılamadık. Bu satış kamuoyu vicdanında infial uyandırmıştır. Kamu yararı da yoktur. Gündem dışı gelen satışla ilgili maddenin iptal edilerek tekrar meclise geri gönderilmesi ayrıca Büyükbelen halkının görüşünün alınmasının uygun olacağını düşünüyoruz.? 

Zeki Bilgin, Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı kendisinin de bulunmadığı meclis toplantısında gündem dışı gelen bu maddeyi duyarlı davranarak iptalini veya tekrar mecliste görüşülerek doğru kararı alacağına inandıklarını dile getirdi.



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor