Son Dakika

AKHİSAR - Manisa Büyükşehir Belediyesi, 41 yıl önce şehit olan Şehit Jandarma Astsubay Çavuş Kudret Fehmi Toydemir, 37 yıl önce şehit olan Şehit Jandarma Komando Er Şerafettin Ateş ve 30 yıl önce şehit olan Şehit Hava Astsubay Kıdemli Çavuş Murat Öztürk’ü anmak adına Akhisar ilçesinde mevlit okutarak, pilav hayrında bulundu. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün talimatları doğrultusunda düzenlenen program kapsamında şehit aileleri ile yakından ilgilenen Mezarlıklar Dairesi Başkanı Orçun Abalı, vatanı için gözünü kırpmadan şehadete yürüyen kahramanlarımız adına hazırladıkları programın devam edeceğini söyledi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Manisalı şehitlerimizin anısını yaşatmak için başlattığı sosyal sorumluluk projesi kapsamında Akhisar ilçesinde anma ve hayır programı düzenledi. Akhisar Yeni Gülruh Camii önünde gerçekleştirilen programa Şehit Kudret Fehmi Toydemir’in kardeşi Zafer Toydemir, Şehit Murat Özdemir’in kız kardeşi Huriye Olgun, Şehit Şerafettin Ateş’in eşi Emine Ateş’in yanı sıra Akhisar Kaymakamı Sabit Kaya, Cumhuriyet Başsavcısı Sebahattin Erkaya, İlçe Gençlik Spor Müdürü Hasan Hüseyin Oktay, Jandarma Bölük Komutanı Ali Galip Kocaman, İlçe Müftüsü Kamil Ayvaz, İlçe Emniyet Müdürü Sayım Başaran, Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleri Doğan Ensivri ve Cemal Gürman, Ziraat Odası Başkanı Ahmet Akbuğa, Lokantacılar Odası Başkanı Pınar Güney, Kahveciler Esnaf Odası Başkanı Erkin Güney, AK Parti İlçe Başkanı Fatih Füzün, Akhisar Muhtarlık İşleri Müdürü Tahsin Arslan katılım sağladı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Başkanı Orçun Abalı, şehit ailelerini tek tek karşıladı ve ailelere Başkan Cengiz Ergün’ün selamlarını iletti. Şehit aileleri de, üzerinden uzun zaman geçmiş olmasına rağmen şehitlerini unutmayan ve onlar adına anma hayır etkinliği düzenleyen Manisa Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti.

Dualar Edildi

Düzenlenen anma programında eller semaya açıldı. Vatan savunmasında hayatlarını şehitlerimizin ruhuna ithafen dualar edildi. Daha sonra ise, Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Mobil İkram Aracı ile pilav hayrı yapıldı. Programın sonunda şehitlerimizin yakınlarına Yasin-i Şerif ve Türk bayrağı takdim edildi.



Saruhanlı'da vefat...

S&G Parfüm Kozmetik işletmesi Yeni yerinde törenle hizmete girdi

İşten çıktı, evine varamadan karanlık bir yolda can verdi

Boşanma aşamasındaki karısını sokak ortasında öldürdü

Saruhanlı’da Vefat…

Memurları taşıyan servis kazasında acı haber geldi

Saruhanlı'da vefat...

ÖEKK Manisa İl Başkanı Aşkın Nehir, "Açıklanan oran ihtiyaçları karşılamıyor"

Kendisini eve bırakan arkadaşının kullandığı aracın altında kaldı

Saruhanlı’da Vefat…

Kayıp 15 yaşındaki kız çocuğundan acı haber

Baba ve üvey oğlunun kavgası ölümle bitti

İntihar denilen olay cinayet çıktı

Manisa'da vahşet: Çocukların önünde köpeği katletti

Saruhanlı Belediyesi’nden Kadınlara Mamografi Ulaşım Desteği

DEMREMİN MERKEZ ÜSSÜ IŞIKLAR MAHALLESİ MUHTARI, “OLUMSUZ BİR DURUM YOK”

Saruhanlı’da engelli bireylerin ailelerine yönelik eğitim programı düzenlendi

Saruhanlı'da vefat...

‘Uçan Yol'da feci kaza: 1'i ağır 3 yaralı

Otomobil şarampole devrilip takla attı: 1 ölü, 3 yaralı

İki katlı ev yangında küle döndü: Karı-koca dumandan etkilendi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
İlçeler 15.11.2022 16:55:00 845 0
Tarih: 15.11.2022 16:55 Güncelleme: 15.11.2022 16:55
Haberi Sesli Oku