Anahtar Kelimeler: Yusuf gündür yakalanamadı

ASAYİŞ - Gaziantep´te 6 gün önce yaşanan ve 9 kişinin ölümüyle sonuçlanan cinayet olayının firarda olan zanlısı Yusuf Taş´ın bulunması için güvenlik güçleri seferberlik ilan etmiş durumda.

Katil zanlısı Yusuf Taş´ın önce ayrılma aşamasında olduğu eşi Tuğba Taş´ı, daha sonra ise kendi akrabaları olmak üzere toplam 9 kişiyi öldürdüğü iddia ediliyor. Cinayetler sonrası kayıplara karışan zanlı, 6 gündür güvenlik güçlerinin tüm çabalarına rağmen bulunamadı.

Güvenlik güçleri katil zanlısı Yusuf Taş´ın bulunması için hakkında aranma emri çıkarılarak tüm yurttaki il emniyet müdürlüklerine fotoğraf ve bilgilerini gönderdi. Gaziantep´teki kent merkezlerine giriş ve çıkışta emniyet güçleri, kırsalda ise jandarma ekiplerinin yol kontrollerinde şüpheli şahısların kimlik kontrolü yapılırken, araçlar ve bagajları da didik didik aranıyor. İl merkezindeki bütün güvenlik ve MOBESE kameraları detaylı olarak incelenirken, cinayet zanlısı Yusuf Taş´ın etrafındaki çember iyice daralıyor.

Öte yandan, zanlının bulunması için olayın gerçekleştiği Gaziantep´in yanı sıra bağlantılı olduğu İstanbul ve Antalya gibi illerde de soruşturma yürütüldüğü öğrenildi. Zanlının Suriye´ye gitmesi ihtimaline karşılık, sınır birlikleri de alarma geçirildi. Suriye sınırındaki Gaziantep, Kilis ve Şanlıurfa gibi illerinin birçok noktalarında kurulan uygulama noktaları ile zanlının bulunması için çalışmalar yoğunlaştırıldı.



“Kuraklıktan zarar gören çiftçilerimiz yardım kapsamına alınmalıdır”

Türkiye güne akaryakıt zammıyla başladı. 6 gün sonra neler olacak neler

Fenalaşan arkadaşına müdahale etti, ikisi de kalp krizinden öldü

Manisa'daki yabancı nüfus azalmaya devam ediyor

Manisa TSO Meclis Salonuna Mimar Ferdi Zeyrek’in adı verildi

Zeki Bilgin’den “Hurda Davası”na ilişkin açıklama: "Yargılanmışım, ceza almışım gibi gösteriliyor"

Bebeklerine merhum Başkan Ferdi Zeyrek'in ismini verdiler

Sıcak çarpmasından basit önlemlerle korunmak mümkün

Ferdi Zeyrek’in kızı Nehir, TYT’ye CHP Lideri Özgür Özel ve annesiyle geldi

Alaşehir Belediyesi'nden merhum Ferdi Zeyrek için pilav hayrı

Besim Dutlulu'nun ilk ziyareti Ferdi Zeyrek'in mezarı oldu

Başkan Zeyrek'in ölümüyle sonuçlanan olayda 3 şüpheli tutuklandı

Manisa Belediyesi Yeni Akit ve Zekeriya Say için harekete geçti!

Bir Lokma Bin Dua: Ferdi Başkanımızın Aziz Hatırasına

Merhum Başkan Zeyrek anısına hayır yapıldı

Başkan Zeyrek’i kurtarmak için zamanla yarışıldı

SARUHANLI’DA JANDARMA TEŞKİLATININ 186. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ KUTLAMALARI

Havuzlarla ilgili korkutan gerçek

CHP Genel Başkanı Özel, Başkan Zeyrek için düzenlenen mevlide katıldı

Nehir Zeyrek’ten Tepki: ‘O adamı nasıl serbest bırakabiliyorsunuz?’

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Asayiş 10.02.2016 10:56:00 688 0

Tarih: 10.02.2016 10:56
Haberi Sesli Oku

Asayiş

Asayiş Haberleri
28.06.2025 09:27:00