YURTLİG müsabakaları Manisa’da başladı
Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü (KYGM) tarafından düzenlenen YURTLİG Erkekler Ege Bölge Birinciliği Voleybol Müsabakaları, Manisa’da coşkuyla başladı.
Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün ev sahipliğinde gerçekleştirilen turnuvada, Afyon, Aydın, Bilecik, Denizli, Eskişehir, İzmir, Kütahya, Manisa ve Muğla illerinden gelen yurt voleybol takımları şampiyonluk mücadelesi veriyor. Çok Amaçlı Spor Salonu’nda oynanan müsabakalarda sporcular, Türkiye finallerine yükselmek için ter döküyor.
Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk, turnuvaya katılan tüm takımlara başarılar dileyerek, KYGM bünyesinde kalan öğrencilerin sportif faaliyetlerle buluşmasının son derece önemli olduğunu vurguladı. Öztürk, "Gençlerimizin sporla iç içe olmaları, hem fiziksel gelişimleri hem de sosyal yönlerinin güçlenmesi açısından büyük önem taşıyor. Yurtlarımızda bu tür faaliyetlerle öğrencilerimizin yeteneklerini sergilemeleri ve kendilerini geliştirmeleri için her türlü imkânı sunmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.
Çok Amaçlı Spor Salonu’nda düzenlenen açılış seremonisine KYGM Yurt Hizmetleri Müdürü Seyhan Terz, KYGM Şube Müdürü Veli Serkan Kömür, Eğitim Şube Müdürü Orçun Sarıgül, Spor Faaliyetleri Birimi Şube Müdürü Ali Belindir, antrenörler ve çok sayıda sporcu katıldı.



Genç kızın hayatını kaybettiği evde siyanür tespit edildi

Silahlı kavgada 1 kişi yaralandı

Kanalizasyonda cenin bulundu

Devrilen traktörün altında kalan kadın yaralandı

Manisa Muaythai Takımı madalyalara ambargo koydu

BYD'ye tahsis edilen fabrika sahasında yeller esiyor

Geleceğin tapu teknikerlerine Kaymakam Dalak’tan mesleki rehberlik

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Salı günü görev yapacak doktorlar

Büyükşehir, Saruhanlı’da Temiz Çevre için Görev Başında… İşletmeye Cezai işlem uygulandı

Genç sporcu evinde ölü bulundu

Park halindeki otomobilin üzerine ağaç devrildi

Manda yoğurdu satma bahanesiyle yaşlıları 'tırnakçılık'la dolandırdı

Kömür yüklü tır alev aldı

Muradiye Fidanlığı geleceğe nefes olmaya devam ediyor

İki Kez Uzatmaya Giden Tarihi Maçın Galibi Turgutlu Belediyesi

ŞEHZADELER BELEDİYESİ KADINLAR İÇİN EL SANATLARI ATÖLYESİ DÜZENLEDİ

Meyve yüklü tır devrildi

Saruhanlı'da 53 yıldır Dayıbaşılık yaparak karşılıksız aracılık hizmeti veriyor

Otomobil ile otobüs çarpıştı: 1'i ağır 3 yaralı

İki gündür kayıp Alzheimer hastası yaşlı adam makilik alanda ölü bulundu

Telefon dolandırıcıları yakalandı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Spor 24.04.2025 17:02:00 896 0
Tarih: 24.04.2025 17:02 Güncelleme: 24.04.2025 17:02
Haberi Sesli Oku