Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    10471,32%0,76
  • DOLAR

    32,75% 1,53
  • EURO

    35,02% 0,53
  • GRAM ALTIN

    2458,98% 2,86
  • Ç. ALTIN

    3891,52% 0,75

Yürekleri Isıtan Proje

Yürekleri Isıtan Proje

MASKİ Genel Müdürlüğü, ‘Yalnız Değilsiniz’ sosyal sorumluluk projesi ile yürekleri ısıtmaya devam ederken, hizmet verilen Sadullah ve Müşerref Erdem çiftinin de evine konuk olundu.

SARUHANLI - MASKİ Genel Müdürlüğü, ‘Yalnız Değilsiniz’ sosyal sorumluluk projesi ile yürekleri ısıtmaya devam ederken, hizmet verilen Sadullah ve Müşerref Erdem çiftinin de evine konuk olundu. Erdem çifti, projeden duydukları memnuniyeti ifade ederek, soğuk kış günlerinde bu uygulamanın daha da önemli olduğunun altını çizdi.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, ‘Yalnız Değilsiniz’ sosyal sorumluluk projesi ile yaşlı, engelli, kimsesiz, şehit aileleri ve gazilerin yanında olmaya devam ediyor. Hizmet ulaştırılan abonelerle de zaman zaman bir araya geliniyor. Bu kapsamda, Abone İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş da, Sadullah ve Müşerref Erdem çiftinin evine misafir oldu. Akbaş’a şube müdürlerinden Nedim Başer eşlik etti. Yürekleri ısıtan bir sohbete sahne olan ziyarette, Erdem çifti uygulamadan çok memnun olduklarını ifade ederek, su yükleme işlemlerini yapan personelin evlatları gibi olduğunu söylediler. 

“Bundan güzel hizmet mi olur”

Müşerref Erdem, “Siz bu projeyi yapmasaydınız para yatırmaya kim, nasıl gidecekti. Bu soğuk günlerde yürüyemeyen yaşlı çiftlerin kapısı çalınıyor, işleri görülüyor. Öbür türlü ne ben ne de eşim yürüyebiliyoruz. Bundan güzel hizmet mi olur. Allah razı olsun” dedi. Sadullah Erdem de, “Bir telefonla koşup geliyor evladımız yardıma. Bizim suyumuz bitti diyoruz. Bazen de o bizi arıyor. Suyumuzun azaldığını söylüyor, yüklüyor. Allah bin kere razı olsun” ifadelerini kullandı.

“Arkadaşlarımız özveriyle çalışıyor”

Abone İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş, “Başkanımız sizlere selamlarını iletti. Bizler de elimizden geldiğince yanınızdayız. Havalar çok soğuk, dışarıya çıkmanıza gerek yok. Bir telefonunuz yeter. Mümkün olduğunca sizlere hizmet etme gayesindeyiz. Bu hizmeti de Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün talimatıyla başlatmıştık. Sağ olsun arkadaşlarımız da özveriyle çalışıyor. Amacımız daha fazla vatandaşımıza ulaşmak. Engelli, yaşlı vatandaşlarımıza evlerinden ayrılmadan üzerimize düşen görevi yerine getirmek için çalışıyoruz” dedi.



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor