YUNUSEMRE - Yunusemre Belediyesi’nin, Manisa’nın konut sorununa neşter vuran 5500 Konutluk Akgedik Yunuskent Toplu Konut Projesi’nin 5. etabında hak sahipleri belirleniyor. İlk Evim, İlk İşyerim Projesi kapsamında yapılacak 750 konut için hak sahipleri belirleme kurası 2 Şubat Perşembe günü Yunus Emre Millet Çarşısı Etkinlik Salonu’nda saat 10.00’da yapılacak.

Yunusemre Belediyesi’nin, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ortaklığıyla hayata geçirdiği 2 bin 600 konut, 2 okul, 3 cami, 2 ticaret merkezi, onlarca işyeri, oyun parkları ve otoparkların tamamlandığı ve 10 bine yakın vatandaşın yaşamaya başladığı 1. ve 2. etabın yanı sıra 980 konut, 1 ticaret merkezi, 1 cami, 8 derslikli 1 anaokulu, 23 derslikli 1 ilkokul, 24 derslikli 1 ortaokulun yapımının devam ettiği 3. etap ile yapımına başlanan 366 konut, 16 adet işyerinin bulunduğu 4. etaptan oluşan 5500 Konutluk Akgedik Yunuskent Toplu Konut Projesi’ne bir etap daha ekleniyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Cumhuriyet Tarihinin En Büyük Sosyal Konut Projesi olarak açıklanan İlk Evim, İlk İşyerim Projesi kapsamında Akgedik Yunuskent’e 750 konut daha yapılacak. Rekor başvurunun olduğu projeye 21 bin 307 kişi ev sahibi olabilmek için başvururken; hak sahipliği belirleme kurası da 2 Şubat Perşembe günü çekiliyor. Kura, Yunus Emre Millet Çarşısı Etkinlik Salonu’nda gerçekleştirilecek saat 10.00’da başlayacak. Proje ile 750 vatandaşın daha ev sahibi olacağını dile getiren Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Akgedik’te bir şehir kurduklarını belirtirken; proje ihalesinin 2023 yılı içerisinde yapılacağını, bu anlamda süreci yakından takip ettiklerini ifade etti.

12 İLÇENİN HAK SAHİPLİĞİ BELİRLEME KURASI MİLLET ÇARŞISINDA YAPILACAK

İlk Evim, İlk İşyerim Projesi kapsamında Şehzadeler’de bin 415, Akhisar’da 367, Kula’da 500, Salihli’de 180, Alaşehir’de 240, Soma’da 100, Saruhanlı’da 100, Gördes’te 100, Demirci’de 140, Kırkağaç’ta 230, Ahmetli’de 78 konut için yapılacak hak sahibi belirleme kurası da 1-3 Şubat tarihleri arasında Yunus Emre Millet Çarşısı Etkinlik Salonu’nda yapılacak. Kura çekimleri saat 10.00’da başlayacak.



Saruhanlı'da vefat...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'a MCBÜ'de ‘Fahri Profesörlük' unvanı

Manisa TSO’dan yapısal reform vurgusu

Minik öğrencilere tasarruf ve tutumluluk eğitimi verildi

Salihli'de Galatasaray Taraftarlar Derneği açıldı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "Türkiye olarak yeni bir eşikteyiz"

ESRA ÖZTÜRK BEN DEĞİL MÜZİK SOUNDUM DEĞİŞTİ

Pembe umut, güçlü dayanışma

Tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü

Kamyon şarampole devrildi, sürücü mahsur kaldı

Yanan araç kullanılamaz hale geldi

AŞKLA AKM’NİN YOLUNU TUTTULAR

Metruk binada çıkan yangın korkuttu

Silahla patronuna saldırmıştı, 7 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Traktör kazası: 1 ölü

Trafik kazası: 4 yaralı

Manisa FK, Amed Sportif Faaliyetler maçı hazırlıklarına başladı

Uydu tamircisi apartman boşluğuna düşerek hayatını kaybetti

Eşiyle kavga etti, otomobiliyle birlikte kendini ateşe verdi

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Cuma günü görev yapacak doktorlar

Ekrem Başkan Sahada: Yatırımlar Hız Kesmeden Devam Ediyor

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
İlçeler 17.01.2023 13:08:00 778 0
Tarih: 17.01.2023 13:08 Güncelleme: 17.01.2023 14:16
Haberi Sesli Oku