SARUHANLI - Yunusemre Belediyespor Takımı Sporcusu Şeyda Nur Çiçek, Ankara'daki katıldığı Gençler Türkiye Şampiyonası'nda şampiyon olarak milli takıma gitmeye hak kazandı.

Ankara'da devam eden Türkiye Judo Milli Takım seçmelerinde kürsünün ilk sırasını geçen yıl olduğu gibi, bu yıl da kimseye kaptırmayan Yunusemre Belediyespor Judo Sporcusu Şeyda Nur Çiçek, gençler kategorisindeki şampiyon olarak milli takıma gitmeye Hak Kazandı. Şampiyonada +100 kg'da yarışan takım sporcusu Halil Öğer de 5'incilik elde etti. Galibiyet sevincini antrenörleri ile paylaşan Şeyda Nur Çiçek duygularını, "Hedefim olimpiyatlara katılıp dünya birincisi olarak, bayrağımızı dalgalandırmak. Bizlere desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Yunusemre Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi, Kulüp Başkanımız Arif Alkan'a ve hocalarıma çok teşekkür ediyorum" sözleriyle anlattı.

Yunusemre Belediyespor Kulübü Başkanı Arif Alkan da başarılı sporcuyu kutlayarak şunları söyledi: "Judo branşında kulübümüz sporcularının elde ettiği şampiyonluklar bizleri gururlandırıyor. İmkanlarımız ölçüsünde sporcularımızı desteklemeye devam edeceğiz. Şeyda Nur'un bundan sonraki uluslararası turnuva ve şampiyonalarda ülkemizi ve kulübümüzü başarı ile temsil edeceğine inancım tam. Sporcumuzu, ailesini ve sporcumuzda emeği geçen antrenörlerimizi tebrik ediyorum."



Manisa TSO’dan Gülşah Durbay anısına lokma hayrı

Gediz Kavşağında çalışmalar hız kesmeden devam ediyor

SARUHANLI'DA AVCILIK EĞİTİMLERİ TAMAMLANDİ

Eşini öldürüp, Ağrı'da yakalanan Saruhanlılı şüpheli tutuklandı

Kızıl geyikler aylar sonra Spil Dağı’nda yeniden görüntülendi

Yapay zekayla kandırdıkları adamı 98 bin TL dolandırdılar

TIR’ın altında kalan sürücü ağır yaralandı

Evinde sobadan çıkan yangında öldü

Tır ile hafif ticari aracın çarpıştığı kazada yaşlı adam hayatını kaybetti

Vefat ve Başsağlığı!

Kahvehanedeki kavgada bıçaklanan genç adam öldü

Sıra dışı düğün: Gelin ve damat cam vitrinde

Eşinin boğazını keserek öldüren koca, yeniden serbest bırakıldı

Çıkan bıçaklı kavgada 1 kişi yaralandı

Minibüste çıkan yangın, park halindeki 5 motosiklete sıçradı

Filede Kazanan Turgutlu Belediyespor Oldu

Yangına giden itfaiye aracı kaza yaptı: 1 yaralı

Servis otobüsü alev alev yandı

Demirci’de Kaymakamlık Kupası heyecanı başladı

Yangında 1 ev kullanılamaz hale geldi

Saruhanlılı Çocuklara Hareket Ve Antrenman Eğitimi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Spor 30.06.2021 15:07:00 988 0
Tarih: 30.06.2021 15:07 Güncelleme: 30.06.2021 15:07
Haberi Sesli Oku