Anahtar Kelimeler: Yunusemre kadınlar reformer tutuyor

Yunusemreli kadınlar reformer ile form tutuyor
Yunusemre Belediyesi tarafından kadınlara yönelik gerçekleşen reformer pilates kursları yoğun ilgiyle devam ediyor.
İlçenin genelinde düzenlediği spor kurslarıyla kadınların hayatına dokunan Yunusemre Belediyesi'nde reformer pilates kursları yoğun ilgiye sahne oluyor. Yunus Emre Millet Çarşısı Spor Salonu'nda Antrenör Sıla Adıgüzel eşliğinde haftanın iki günü yapılan kurslara katılan kadınlar, bireysel ihtiyaçlara göre planlanan programlarla beden ve zihin uyumunu en iyi şekilde yakalıyor. Reformer kurslarının salı ve perşembe günleri saat 09.00'dan 21.00'e kadar her saat başındaki derslerle yapıldığı kaydedildi.
Konuya ilişkin açıklamada bulunan Yunusemre Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi Zuhal Güneş, modern aletlerle güvenli ve rahat bir ortamda reformer kursu verdiklerini söyledi. Güneş, "Aletli pilates anlamına gelen reformer, son zamanlarda popüler olan bir pilates çeşidi. Vücut dengesi ve esnekliğine göre özel olarak tasarlanmış bir alet üzerinde yapılmaktadır. Yüksek kalori yaktırıp vücudu yeniler. Kemik ve kas sisteminin güçlenmesini sağlar. Tesislerimizde güvenli ve huzurlu bir ortamda yapılan kurslarımıza ilginin her geçen gün artmasından çok memnunuz. Kontenjanlarımız dolmak üzere. Beden ve zihnin tam koordinasyonu için kadınlarımızı kurslarımıza bekliyoruz. Kayıtlar için Yunusemre Belediye'mizin 444 62 09 numaralı telefonundan detaylı bilgi alınabilir" ifadelerini kullandı.
Güneş ayrıca ilçe genelinde 11 kadın lokalinde spor ve egzersiz kursları vererek kadınların sağlık yolculuğuna katkıda bulunduklarının altını çizerek Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban ve Yunusemre Belediyespor Kulüp Başkanı Bülent Kanik'e destekleri için teşekkür etti.



Kemal Önal Sokak Modern Görünümüne Kavuştu

Saruhanlı’da 12. Sınıf Öğrencileri İçin Anlamlı İftar Buluşması

Saruhanlı’da Engel Tanımayan Şampiyon: Muhammed Emin Çiftçi İl Birincisi Oldu

Saruhanlı’da Vefat…

Belen Yolu Projesinde Önemli Adım: 1,6 Milyar TL’lik Sözleşme İmzalandı

İstiklal Marşı’nın Kabulünün 105. Yılı Saruhanlı’da Coşkuyla Anıldı

DÜNYA BÖBREK GÜNÜ: SAĞLIKLI BÖBREKLER, SAĞLIKLI BİR YAŞAM

Saruhanlı Belediye Başkanı Ekrem Cıllı’dan 12 Mart Mesajı

Mütevellili Mahallesi’nde 1500 Kişilik İftar Sofrası Kuruldu

Başkan Cıllı’dan 8 Mart’ta Kadınlara Anlamlı Jest

Saruhanlı Devlet Hastanesi’nde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlandı

Saruhanlı’da Yeni Devlet Hastanesinin Yapımına Başlandı

Manisa'da hissedilen bir deprem meydana geldi

Saruhanlı'da vefat...

Büyükşehir’den Saruhanlıya 22 milyon TL’lik yatırım... Çalışmalar başladı

Saruhanlı’da dere temizliği başladı... Koku ve sinek sorunu sona erecek

İmamoğlu’nun mektubu Saruhanlı’da okundu

Koldere’de Gönülleri Isıtan İftar Buluşması

SARUHANLI DEVLET HASTANESİ’NDE “GEBE OKULU”NDAN MEZUNİYET SEVİNCİ

SARUHANLI’DAN PALETLİ YÜZMEDE MADALYA YAĞMURU

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Spor 13.08.2024 15:24:00 0
Tarih: 13.08.2024 15:24 Güncelleme: 13.08.2024 15:24
Haberi Sesli Oku