MANİSA - Yunusemre Mahidevran Anaokulu öğrencileri, her yıl 20 Kasım´da kutlanan Dünya Çocuk Hakları Günü´nde istediklerini resmetti.

 
Yunusemre Mahidevran Anaokulu öğrencileri, her yıl 20 Kasım´da kutlanan Dünya Çocuk Hakları Günü´nde istediklerini resmetti. Yunusemre Kent Konseyi´nin katkılarıyla minik ressamların resimleri Forum Magnesia´da görücüye çıkarken; serginin açılışını Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Şule Uygur, Kent Konseyi Başkanı Halil Arslan ile birlikte yaptı. 

Yunusemre Kent Konseyi ve Mahidevran Anaokulu´nun katkılarıyla çocuk istismarına dikkat çekmek amacıyla Forum Magdesia´da resim sergisi açıldı. Açılışa Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Şule Uygur, Yunusemre Kent Konseyi Başkanı Halil Arslan ve Yunusemre Kent Konseyi Çocuk Meclisi Üyeleri, Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Şengül, Mahidevran Anaokulu Müdürü Azize Nalan Şükür, öğretmen ve öğrenciler katıldı. Açılış kurdelesini davetlilerle birlikte kesen Şule Uygur ve Halil Arslan minik ressamların eserlerine hayran kaldı. 

?BÜYÜK DEĞİŞİMLER KÜÇÜK ADIMLARLA BAŞLAR´ 

Çocuk haklarına farkındalık yaratmak için bu tür organizasyonları önemsediklerini kaydeden Yunusemre Kent Konseyi Başkanı Halil Arslan açılışta yaptığı konuşmada,  ?Her gün binlerce çocuk dünyanın dört bir yanında benzer zulümlere uğramaktadır. Mülteci yoksulluğu, beraberinde çocuk ölümleri, çocuk işçiliği, dilencilik, çocuk fuhuşu ve ticareti de mücadele edilmesi gereken komplike sorunlar olarak artış göstermektedir. Bu noktada toplumun bir bireyi ve her şeyden önce birer insan olarak sorumluklarımızın farkına varmamız ve üzerimize düşen sorumlulukları yerine getirmemiz gerekmektedir. Bizler Yunusemre Kent Konseyi olarak, büyük değişimlerin küçük adımlarla başlayacağına inanıyoruz. Bu nedenle de günümüz dünyasındaki çocuk problemlerine dikkat çekmek için Mahidevran Anaokulu tarafından hazırlanan bu sergiye destek olmak istedik. Umuyoruz ki bu sergi, çocuklarımızı dinleyip anlama noktasında bir adım olur ve giderek büyüyen bir değişimin başlangıcı olur? dedi. Mahidevran Anaokulu Müdürü Azize Nalan Şükür de organizasyonun düzenlenmesinde kendilerine destek veren Yunusemre Kent Konseyi´ne teşekkür etti.



Saruhanlı’da 2. Geleneksel Kurtuluş Futbol Turnuvası!

Düğün sonrası meydan muharebesi gibi kavga

Elektrik akımına kapılan adam öldü

Saruhanlı’da Kurtuluş Coşkusu meydanları sardı

Saruhanlı’da Vefat…

Sarıgöllü kadınlardan kışlık mesaisi

Likya Yolu'nda kaybolan Çinli turistin cansız bedenine ulaşıldı

Yalnız yaşayan yaşlı adamın cesedi yayılan kötü kokuyla bulundu

Sır ölüm! Uzman estetisyen evinde ölü bulundu

Trafik kazası: 2 ölü

Saruhanlı'da vefat...

Muay-Thai İller Arası Turnuva Açılışı

Cinayet zanlısı mağarada yakalandı

Çorum’da milyonluk vurgun! Detaylar şok etti

Şüpheli ölüm! Genç kadın tatil cennetinde ölü bulundu

Saruhanlı’da Kurtuluş Coşkusu meydanları sardı

Alaşehir’de kurtuluş coşkusu açılışlar ve konserle taçlanıyor

Zincir marketlerdeki kırtasiye ürünleriyle ilgili skandal iddia!

Belediye, Kandilde helva dağıttı

Başkan Balaban'dan İstanbul'a kayyum atanmasına tepki

Başkan Aras: "Saldırının İngiltere bağlantılı olduğunu öğrendik"

Vali Akbıyık'tan Başkan Aras'a destek ziyareti: "Saldırganlar en kısa sürede yakalanacak"

Salihli'de adli yıl törenle açıldı

Saruhanlı’da Zafetr Bayramı Coşkusu

SSVD Vakfı personeli grev başlattı

Manisalı muhtarlar taleplerini MASKİ'ye iletti

Milli mücadelenin şehri Demirci'de 'Kurtuluş Festivali' başladı

Saruhanlı Ziraat Odası Başkanı Aydoğan Okur: "Deniz suyunu arıtarak kullanıma sunsunlar"

Barajlar boşaldı, bidonlar doldu

Manisa'da Geçici Koruyucu Aile Modeli tanıtıldı

Vatandaşların Çerçioğlu’na öfkesi sürüyor: Koltuklar bomboş kaldı

MAFOD'tan 19 Ağustos'a özel fotoğraf gösterimi

Alaşehir Belediyesi personeline Didim’de ücretsiz tatil

Manisa'nın 'Yangın Riskini Azaltma Planı' Türkiye'ye örnek olabilir

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Eğitim 30.11.2016 17:25:20 559 0

Tarih: 30.11.2016 17:25 Güncelleme: 30.11.2016 17:25
Haberi Sesli Oku
7.09.2025 17:26:00