Anahtar Kelimeler: Yunusemre hizmet daha

MANİSA - Yunusemre Belediyesinin Güzelyurt Mahallesinde hizmete giren Çocuk Kültür ve Sanat Merkezinin resmi açılışı törenle gerçekleştirildi. Açılışta konuşan Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, belediye olarak çocuklara iyi bir gelecek hazırlamak için gayret ettiklerini söyledi. 
Yunusemre Belediyesi yatırımlarına bir yenisini ekledi. Güzelyurt Mahallesinde faaliyete geçen Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi´nin resmi açılışı törenle yapıldı. Törene; AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber, AK Parti 22. 23. ve 24. Dönem Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Eşi Dr. Melek Çerçi, Belediye Başkan Yardımcıları Şule Uygur, Can Mercül, İdris Avşar, Mustafa Dandin, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Engin Yüksel, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Şükran Irmak, Yunusemre Kent Konseyi Başkanı Halil Arslan, İlçe Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Uzm. Dr. Ümit Atman, Yunusemre ve Şehzadeler Belediyesi Meclis Üyeleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, daire müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
?Çocuklarımız geleceğimizin teminatı?
Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, açılışta yaptığı konuşmasında vizyon ve yeni bir şehircilik anlayışıyla hizmetleri tek tek hayata geçirdiklerini belirterek, sosyal belediyecilik yolunda emin adımlarla ilerlediklerini ifade etti. Başkan Çerçi, ?Resmi açılışlarını arka arkaya yaptığımız hanım lokallerimizin yanı sıra geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız için sanat ve kültür merkezleri açıyoruz. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz, İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğümüz ve İlçe Spor Müdürlüğümüzün de katkılarıyla çocuklarımıza en iyi geleceği hazırlama gayreti içerisinde olacağız. Merkezimizin faaliyete geçmesinde büyük emekleri olan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum? dedi.

?Yunusemre, Manisa´nın büyüyen ve gelişen yüzü?
Açılışta konuşan AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber ise Yunusemre Belediyesinin çalışmalarını takdirle takip ettiklerini kaydederek konuşmasında şu ifadelere yer verdi:
?Yunusemre Belediyemizin açılışlarına yetişemiyoruz. 3 yıllık bir belediye olmasına rağmen 30 yıllık bir belediye gibi hizmet veriyorlar. Yunusemre Belediyesi, Manisa´nın büyüyen ve gelişen yüzü. Bundan önce açılışlarını gerçekleştirdiğimiz hanım lokallerimiz gibi bu güzel hizmeti de Belediye Başkanımız ve ekibi mahallemize kazandırmış oldular.?
Konuşmaların ardından açılış kurdelesini kesen protokol üyeleri, Çocuk ve Kültür Merkezini gezerek merkezde eğitim gören miniklerle yakından ilgilendi.



Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

Manisa'da don afeti üzüm bağlarına büyük zarar verdi

Don afetinin sadece Sarıgöl’e zararı 2,25 milyar TL

Kaymakam Acar, dondan etkilenen bağları inceledi

Polis Haftası Kutlamaları Başladı

Salihli ve Kula'da Türk Polis Teşkilatı'nın 180. yılı kutlandı

Saruhanlı Belediyesi’nin 2024 Yılı Faaliyet Raporu Oy Birliğiyle Kabul Edildi

Saruhanlı Belediyesi’nden 320 Çocuğa Bayramlık Kıyafet Yardımı

SARUHANLI’DA 21 MART NEVRUZ BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

Şehit Görece’nin ailesine Devlet Övünç Madalyası verildi

Manisa’da Devlet Övünç Madalyası ve Berat Tevcih Töreni düzenlendi

Saruhanlı, İzmir’in su kuyusu planına karşı sesini yükseltiyor!

Saruhanlı'dan İzmir'e su kuyusu tepkisi

Acılı babadan yürek burkan paylaşım: "Böyle gittik, dönemedik"

Dumfet Manisa İl Başkanı Balta: DUMFED Manisa'da Teşkilatlanma Hızla İlerliyor

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 7.04.2017 08:11:21 547 0

Tarih: 07.04.2017 08:11
Haberi Sesli Oku

Güncel

Güncel Haberleri
18.04.2025 12:53:00