Tarih: 15.12.2021 09:19

YUNUSEMRE'DE SÜRÜCÜ KURSLARINDA ÇALIŞAN USTA ÖĞRETİCİLER EĞİTİM

Facebook Twitter Linked-in

SARUHANLI - Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, Çağatay Uluçay İlkokulu toplantı salonunda Yunusemre ilçesinde özel sürücü kurslarında aktif görev yapan usta öğreticilere yönelik mesleki becerileri geliştirici ve iletişim becerilerini arttırıcı yönde eğitim verildi. İletişim ile ilgili konuları Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdürü Yıldıray Demirtaş iletişim ile ilgili bilgiler, Mesleki gelişim bilgilerini ise Yunusemre İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Özgür Yıldız tarafından verildi.

Yunusemre İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Özgür Yıldız eğitim ile ilgi açıklamada bulundu; "Yunusemre ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü'müzce ilçemizde faaliyette bulunan sürücü kurslarında görev yapan usta öğreticilere yönelik 4 saatlik mesleki becerileri geliştirici ve iletişim becerilerini arttırıcı eğitim düzenlenmiştir. Usta öğreticilerimiz eğitimimizi yoğun ilgi gösterdi. Eğitimimiz son derece verimli geçti" dedi.

Usta eğiticiler ise eğitimim olumlu geçtiğini çalıştıkları kurumlara katkı sağlayacağını ve sürücü adaylarını ile arasında iletişim daha güçlü olacağını söylediler ve eğitimde emeği geçenlere teşekkür ettiler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —