MANİSA - Yunusemre Halk Eğitimi Merkezi tarafından 1-7 Haziran Hayat Boyu Öğrenme Haftası’nda çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Kutlamalara vatandaşlar ve kursiyerler yoğun ilgi gösteriyor. 1'inci gün sergi açılışı, 2'inci gün, açık havada müzik eşliğinde spor etkinliği ve 3'üncü gün ise bin kişinin izlediği çeşitli etkinlikler gerçekleşti. Öğrencilerin gerçekleştirdiği gösteriler, izleyenlerden tam not aldı.

Yunusemre Halk Eğitimi Merkezi bahçesinde gerçekleşen etkinliğe Yunusemre İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Levent Çimen, Yunusemre Belediyespor Kulüp Başkanı Arif Alkan, Yunusemre Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ayşen Oğuz, okul müdürleri, öğretmenler, veliler, öğrenciler ve bine yakın vatandaş katıldı.

Etkinliğe Mehmet Suphi Egemen İlkokulu, Cumhuriyet İlkokulu, Barbaros Şehit Makbule İlkokulu, Barbaros Şehit Mehmet Savunmaz Ortaokulu, Muradiye Cumhuriyet İlkokulu, Çağatay Uluçay İlkokulu ve Vakıfbank Türkbirliği İlkokulu öğrencileri, mehter takımı gösterisi, halk oyunları gösterisi ve Jimnastik gösterisi yaparak davetlilere unutulmaz dakikalar yaşattılar.

(RÖP 07:00) Yunusemre Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Ayşen Oğuz "Yunusemre Halk Eğitimi Merkezine ve kurslara her zaman destek olan Yunusemre Belediyesine teşekkür ediyorum. Yunusemre Halk Eğitimi Merkezi olarak 1-7 Haziran Hayat Boyu Öğrenme Haftasını dolu dolu kutlamaya devam ediyoruz. Bugün 3'üncü günündeyiz. 1'inci gününde sergi açılışını gerçekleştirdik. 2'inci gününde 500 kişi ile spor faaliyetini gerçekleştirdik. Bugünde halk oyunları gösterilerini gerçekleştirdik. Cumartesi saat 11.00 de sergi açılışı olacak. Cumartesi ve pazar sergimizi vatandaşlarımız gezebilir. Pazartesi gününe kadar çeşitli etkinliklerimiz devam edecek. Bu yıl ilk defa halk oyunları gösterisi yaptık. Gösterimizi izlemeye bin kişi geldi. Tüm katılımcılara, okul müdürlerimize, öğretmenlerimize velilerimize, kursiyer ve öğrencilerimize etkinliğimize katkı sağlayan ve izleyen herkese teşekkür ederim" dedi.

Davetliler ise gösterilerden memnun olduklarını dile getirdiler ve emeği geçenlere teşekkür ettiler.



VERGİ HAFTASI NEDENİYLE KAYMAKAM MURAT ACAR’A MAKAMINDA ZİYARET

SARUHANLI’DA VEFAT…

Beyin ölümü gerçekleşen baba 5 hayata umut oldu

Geçen Yıl Tamamen Kuruyan Tepegöl Yeniden Su Tuttu

Bir şahıs cadde üzerinde ölü bulundu

Oyuncak fabrikasında çıkan yangın korkuttu

TEBRİKLER SARUHANLI’NIN ALTIN ÇOCUKLARI!

GEDİZ BOŞA AKIYOR, OVAMIZ KURUMA TEHLİKESİYLE KARŞI KARŞIYA “BU SADECE BİR UYARI DEĞİL, GELECEĞİMİZİN MESELESİDİR”

Atık İlaçlar Çöpe Değil, İmhaya Gidecek Saruhanlı Belediyesi’nden Sosyal Sorumluluk Projesi

Saruhanlı Belediyesi Çınaroba Mahallesine Cami Lojmanı Yapıyor

Manisa’da Seyir Halindeki Araç Alev Aldı

İşçi servisi şarampole devrildi: 17 yaralı

SARUHANLI TİRKEŞ’TE KAZA: YOLCU OTOBÜSÜNE KAMYON ÇARPTI

Saruhanlı’da Zincir Marketlere Fahiş Fiyat ve Etiket Denetimi

Saruhanlı yakınlarında İzmir - İstanbul otoyolunda korkutan heyelan

Saruhanlı Devlet Hastanesi’nde GETAT Polikliniği Hizmete Açıldı

Saruhanlı İmam Hatip Lisesi Kütüphanesi Hizmete Açıldı

Balıkları kurtarmak isterken sele kapılarak hayatını kaybetti

Ekrem Başkan Müjdeyi Ankara’dan Verdi: Saruhanlı’ya Dev Spor Yatırımları Geliyor

ODA BAŞKANLARINDAN KAYMAKAM ACAR’A ZİYARET

CUMHURİYET İLKOKULU 2. SINIF ÖĞRENCİLERİNDEN KAYMAKAM ACAR’A ANLAMLI ZİYARET

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Sanat 3.06.2022 10:02:00 1359 0
Tarih: 03.06.2022 10:02 Güncelleme: 03.06.2022 10:02
Haberi Sesli Oku