MANİSA - Yunusemre Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, bayram öncesinde ilçede bulunan pastahane ve imalathanelere hijyen ve ruhsat konusunda denetlemelerde bulundu. Denetlemelerde işletmelere uyarı ve tavsiyelerde bulunuldu. 
Yunusemre Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçede denetlemelerini sürdürüyor. Ekipler ilçede bulunan işletmelerde hijyen ve ruhsat konusunda incelemede bulundu. Yunusemre Belediyesi Zabıta Müdürü Cengiz Şişmanlar, Yunusemre´de bulunan pastahanelerin ve imalathanelerin hijyen açısından denetlemesini yaptıklarını belirterek, ?Hijyen konusunda Yunusemre Belediyesi Zabıta Müdürlüğü olarak titizlikle çalışmaktayız. Vatandaşlarımızı da yapılacak olan alışverişler ile ilgili olarak dikkatli olmaları konusunda uyarıyoruz. Hijyen konusunda şüpheli olan durumlarda vatandaşlarımız durumu bildirsin? dedi.
Yunusemre Belediyesi Zabıta Müdürlüğü´ne bağlı olarak çalışan Gıda Teknikeri Nursel Doğan ise tatlı alacak vatandaşlara tavsiyelerde bulundu. Doğan, vatandaşların tatlı alırken şurubuna ve rengine dikkat etmesi gerektiğini belirterek, ?Özellikle baklava alırken dikkat edilmelidir. Baklavanın renginin altın sarısı olması gerekmektedir. Baklavayı ısırdıkları zaman çıtır diye bir ses gelmesi gerekmektedir. Baklavayı koklasınlar fıstık kokusunun gelmesi gerekiyor. Bunlara dikkat ederlerse güzel bir baklava alırlar? dedi.



Saruhanlı'da vefat...

Demirci'de yürekler minik Kerem için birleşti

Kula Devlet Hastanesi’nde uzman hekim kadrosu güçleniyor

Şehit Mehmet Savunmaz, şehadetinin 34. yılında anıldı

Çekiciden savrulan kamyon şarampole uçtu

Koldere’de Kayıp Şahıs Aranıyor!..

Başkan Cıllı’dan yatırım açıklaması

Bayan Voleybolcular Gülşah Durbay anısına Turnuvada mücadele etti

Saruhanlı'da vefat..

Görülmez kaza!..

Başkan Taşkıncan Güven Tazeledi

Saruhanlı'da vefat...

Dikkatsizlik kazayı beraberinde getirdi: 2 yaralı

Saruhanlı Şoförler ve Otomobilciler Odası’nda Arif Bilek güven tazeledi

Kırkağaç’a sosyal belediyecilik atağı

Elektrikli bisikletle çekici çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı

Esnafın desteğiyle kuruldu, 14 bin seansa ulaştı

Spil'in zirvesinde Türk Bayrağı açtılar

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 24.06.2017 08:09:02 587 0
Tarih: 24.06.2017 08:09 Güncelleme: 24.06.2017 08:09
Haberi Sesli Oku