YUNUSEMRE - 2021-2022 eğitim öğretim yılının tamamlanmasının ardından Yunusemre İlçe Millî Eğitim Müdürü Yıldıray Demirtaş'ın başkanlığında, okul müdür ve müdür yardımcıların katılımıyla yıl sonu değerlendirme toplantısı yapıldı.

Yunusemre Çağatay Uluçay İlkokulu konferans salonunda gerçekleştirilen toplantıya Yunusemre İlçe Millî Eğitim Müdürü Yıldıray Demirtaş, Yunusemre İlçe Millî Eğitim Şube Müdürleri, okul müdürleri, okul müdür yardımcıları katıldı.

Toplantıda 2021-2022 eğitim öğretim yılı değerlendirildi. Yunusemre İlçe Millî Eğitim Müdürü Yıldıray Demirtaş yaptığı konuşmada 2021-2022 eğitim öğretim yılını Yunusemre ilçesi olarak başarılı bir şekilde tamamladıklarını aktardı ve tüm emeği geçen personele teşekkür etti. Demirtaş "Yüz yüze eğitim başlar mı? Biter mi ? kaygısını hepinizin üstün gayret ve çabalarıyla neticelendirdik. Bu süreç içerisinde her biriniz ayrı ayrı çalıştınız. Bu çalışmalarının karşılığında Milli Eğitim Bakanımız sayın Mahmut Özer jestlerle bütün çalışanlarımızın yanında oldu. sayın Bakanımız Mahmut Özer ocak ve haziran ayında her çalışanımızı başarı belgesi ile ödüllendirdi. Sayın Bakanımız Mahmut Özer'e sahaya verdiği bu motivasyondan dolayı şükranlarımı sunuyorum. Aynı zamanda Yunusemre ilçe Kaymakamımız Atilla Kantay yıl içerisinde gerekli görüldüğü takdirde hem bizleri hem okullardaki öğretmenlerimizi ve idarecilerimizi ödüllendirdi. Yıl içerisinde ne zaman kendisine danıştığımızda her daim yanımızda oldu.Sayın kaymakamımıza teşekkür ediyorum. Bu yıl neler yaptık neler yapamadık bunları kısaca değerlendirdik. Yaz döneminde okullarımız yeni öğretim yılına hazırlanacak. Bu yıl ilçemize hizmet veren ve ilçemizden ayrılan veya başka kurumlara giden tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. İlçemize yeni atanan arkadaşlarımıza aramıza hoş geldiniz diyorum. Önceliğimiz eğitim, önceliğimiz öğrenci, önceliğimiz bulunduğumuz yer anlayışı içerisinde hep birlikte çalışacağımız aktarmak istiyorum" dedi.

Toplantı karşılıklı soru-cevap ve dilek- temenni kısmıyla son buldu.



Büyükşehir’den don zararına uğrayan üreticilere destek

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Manisa'da gökyüzünü balonlar renklendirdi

Vali Özkan makamını devretti

23 Nisan okullarda da coşkuyla kutlandı

Demirci’yi çocuk sesleri şenlendirdi

Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI GİZLİGİDER SARUHANLI’DA HASAR GÖREN BAĞLARI İNCELEDİ

Selendi’de şehitler için sergi açıldı

Türkiye Oryantiring Şampiyonası Manisa’da başladı

Soma’da Ahmet Sula’dan unutulmaz bir seminer

Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

Manisa'da don afeti üzüm bağlarına büyük zarar verdi

Don afetinin sadece Sarıgöl’e zararı 2,25 milyar TL

Kaymakam Acar, dondan etkilenen bağları inceledi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
İlçeler 28.06.2022 11:11:00 676 0

Tarih: 28.06.2022 11:11
Haberi Sesli Oku
26.04.2025 09:13:00