Yunusemre Giyim Mağazası’yla ihtiyaç sahiplerine ulaşıyor
Yunusemre Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışıyla hayata geçirdiği Giyim Mağazası ile ihtiyaç sahibi vatandaşlara umut oluyor. Gönüllü vatandaşlardan toplanan ikinci el kıyafet ve eşyalar, özenle bakımdan geçirilerek ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor.
Sosyal belediyecilikte önemli çalışmalara imza atan Yunusemre Belediyesi, ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik yaptığı hizmetleri sürdürüyor. Yunus Emre Millet Çarşısı’nın birinci katında hizmet veren Giyim Mağazası, temiz ve kullanılabilir durumdaki bağışları ihtiyaç sahipleriyle buluşturarak dayanışma örneği sergiliyor. Çalışmalara ilişkin bilgi veren Belediye Başkan Yardımcısı Emine Özge Arslan, dayanışma ve yardımlaşmanın önemine vurgu yaptı.

Bin 500 vatandaş faydalandı
Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Arslan konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Yunusemre Belediyesi olarak Başkanımız Semih Balaban’ın önderliğinde ikinci el mağazamızla birlikte vatandaşlarımıza ulaşmayı hedefliyoruz Göreve geldiğimiz 1 Nisan’dan bu yana yaklaşık bin 500 vatandaşımız bu hizmetten yararlandı. Burada temiz ve kullanabilir olan ikinci el giyim mağazamızdaki eşyalarımız ihtiyaç sahiplerine belediye personelimiz aracılıyla ulaştırılıyor. İhtiyaç sahibi tüm vatandaşlarımızı giyim mağazamıza gelip ürünlerimizi görmeye, ekonomik durumu uygun olan vatandaşlarımızı da kıyafetlerini buraya ulaştırmalarını bekliyoruz.”

‘Bebek ve çocuk kıyafetleri bağışlarını bekliyoruz’
Bağışların büyük önem taşıdığına dikkat çeken Arslan, özellikle bebek ve çocuk kıyafetleri bağışına ihtiyaç duyduklarını vurgularken; “Hemşehrilerimizi bebek ve çocuk eşyaları bağışına katılmaya çağırıyoruz. Her bir destek, ihtiyaç sahibi ailelerimizin yüzünü güldürmek için bir adım olacaktır. Siz de bu paylaşım ve dayanışma ruhunun bir parçası olabilirsiniz” diye konuştu.



Türkiye güne akaryakıt zammıyla başladı. 6 gün sonra neler olacak neler

Fenalaşan arkadaşına müdahale etti, ikisi de kalp krizinden öldü

Manisa'daki yabancı nüfus azalmaya devam ediyor

Manisa TSO Meclis Salonuna Mimar Ferdi Zeyrek’in adı verildi

Zeki Bilgin’den “Hurda Davası”na ilişkin açıklama: "Yargılanmışım, ceza almışım gibi gösteriliyor"

Bebeklerine merhum Başkan Ferdi Zeyrek'in ismini verdiler

Sıcak çarpmasından basit önlemlerle korunmak mümkün

Ferdi Zeyrek’in kızı Nehir, TYT’ye CHP Lideri Özgür Özel ve annesiyle geldi

Alaşehir Belediyesi'nden merhum Ferdi Zeyrek için pilav hayrı

Besim Dutlulu'nun ilk ziyareti Ferdi Zeyrek'in mezarı oldu

Başkan Zeyrek'in ölümüyle sonuçlanan olayda 3 şüpheli tutuklandı

Manisa Belediyesi Yeni Akit ve Zekeriya Say için harekete geçti!

Bir Lokma Bin Dua: Ferdi Başkanımızın Aziz Hatırasına

Merhum Başkan Zeyrek anısına hayır yapıldı

Başkan Zeyrek’i kurtarmak için zamanla yarışıldı

SARUHANLI’DA JANDARMA TEŞKİLATININ 186. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ KUTLAMALARI

Havuzlarla ilgili korkutan gerçek

CHP Genel Başkanı Özel, Başkan Zeyrek için düzenlenen mevlide katıldı

Nehir Zeyrek’ten Tepki: ‘O adamı nasıl serbest bırakabiliyorsunuz?’

Yarbay Melih Gülova şehadetinin yıldönümünde Manisa’da anıldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 16.01.2025 13:08:00 1250 0

Tarih: 16.01.2025 13:08 Güncelleme: 16.01.2025 13:08
Haberi Sesli Oku
28.06.2025 09:27:00