Anahtar Kelimeler: Yunusemre kilo verdi

MANİSA - Yunusemre Belediyesi bünyesinde açtığı hanım lokallerinde spor yapan kursiyerler formlarına kavuşuyor. Kurslardan yararlanan üniversite öğrencisi Melis Aydın, düzenli spor yaparak yaklaşık 20 kilo verdi. 
Yunusemre Belediyesi bünyesinde bulunan Hanımlar Lokali ve Meslek Edindirme Kursları ile vatandaşların birçok kurstan faydalanmasını sağlıyor. Lokallerde en fazla ilgiyi ise spor kursları görürken; kursiyerler spor hocaları sayesinde form tutuyor. Uncubozköy Meslek Edindirme Kursları ve Hanımlar Lokali´nde 2 yıldır spor kursuna katılan Manisa Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğrencisi Melis Aydın düzenli olarak yaptığı sporla formuna kavuştu.

2 yıl düzenli olarak spor yaptı
Sporla yaklaşık 20 kilo veren 24 yaşındaki Aydın, Yunusemre Belediyesi sayesinde hayatının olumlu anlamda değiştiğini belirtti. Aydın konuya ilişkin yaptığı açıklamada, ?Uncubozköy Meslek Edindirme Kursları ve Hanımlar Lokali´ne bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine geldim. Burada hocamız çok hareketsiz bir yaşamımın olduğunu ve beslenmemi değiştirmem gerektiğini söyledi. Yürüyüş ve ağırlık çalışıp kaslarımı güçlendirdikten sonra pilates yapmaya başladım. Pilates hocamız ile haftada üç gün beslenmeme dikkat ederek spor yapmaya devam ettim. 2 senedir düzenli olarak spor yapıyorum. Burada herkes güler yüzlü, kendime özgüvenim geldi. Spor yapmak çok güzel bir duygu. Buraya geldiğimde 75 kilonun üzerindeydim. Şimdi 60 kiloyum. Bu imkanı veren Yunusemre Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi ve ekibine çok teşekkür ederim? dedi.

?Sağlık için spor şart?
Uncubozköy Meslek Edindirme Kursları ve Hanımlar Lokali Pilates Eğitmeni Tuğba Özalp Beçene ise yalnızca kilo vermek için değil; sağlığımızı korumak için de düzenli spor yapılması gerektiğine dikkat çekti. Beçene açıklamasında, ?Melis kardeşimiz biraz kiloluydu biz kardeşimiz biraz kilo verdikten sonra pilates yaptırmaya başladık. Pilates ile en azından sarkmadan sıkılaşarak kilo vermeye başladı. Buradan çıktıktan sonra herkes düzenli olarak rahatlıyor ve kilo veriyor. Bu anlamda herkesi spor yapmaya davet ediyorum.? diye konuştu.



Saruhanlı Devlet Hastanesinde Çarşamba günü görev yapacak doktorlar

Saruhanlı’da Vefat…

SARUHANLI ESKİ BELEDİYE BAŞKANI ZEKİ BİGİN’DEN DİKKAT ÇEKEN PAYLAŞIM: “PARTİ EMEKÇİLERİ NEREDE?”

Yavuz Ağıralioğlu Manisa’ya geliyor

Ege Üniversitesinin endemik tür cenneti: Botanik Bahçesi

Saruhanlı'da vefat...

Bebeğini havalandırma boşluğuna atan anne tutuklandı

Okul müdürü otizmli öğrenciyi merdivenlerden itti

10 Kasım Atatürk'ü Anma Doğa Yürüyüşü

HALK EĞİTİMİ KURUMLARI ARASI MUAYTHAİ ŞAMPİYONASI SARUHANLı EV SAHİPLİĞİNDE GERÇEKLEŞTİ

Akhisar’da otomobil devrildi! 7 yaralı

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Salı günü görev yapacak doktorlar

Yeni doğan bebeğini havalandırma boşluğuna attı

Kayıp olarak aranan alzaymır hastası kadın bulundu

Saruhanlı’da Vefat…

Ölümümüm 87. Yılında Atatürk Anıldı

KAYMAKAM ACAR'IN 10 KASIM ATATÜRK’Ü ANMA GÜNÜ MESAJI

Devrilen traktörün altında kalan çiftçi hayatını kaybetti

Saruhanlı’da feci kaza!..

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Saglik 9.02.2018 15:21:42 728 0
Tarih: 09.02.2018 15:21 Güncelleme: 09.02.2018 15:21
Haberi Sesli Oku

Saglik

Saglik Haberleri