Tarih: 27.11.2017 08:14

Yunusemre Belediyesi engelli ve yaşlı adama sahip çıktı

Facebook Twitter Linked-in

MANİSA - Yunusemre Belediyesi, sağlık sorunları nedeniyle bir ayağı kesilen 62 yaşındaki KOAH hastası Ahmet Yıldırım´a sahip çıktı. Yıldırım´ın tedavisini sağlayan Yunusemre Belediyesi, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı´na bağlı Özel Lidya Sardes Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi´ne götürülmesini sağladı. 
Yunusemre Belediyesi, ilçede bulunan vatandaşların yardımlarına koşmaya devam ediyor. Kalp ve Damar hastalıkları olan ve bir ayağı kesilen Ahmet Yıldırım, 2,5 yıl önce Yunusemre Belediyesi´nin katkılarıyla protez bacağına kavuşmuştu. Ailevi nedenlerden dolayı Yunusemre Belediyesi´ne yeniden başvuran Ahmet Yıldırım´ın Manisa Devlet Hastanesi´ne tedavisinin yapılması sağlandı. Sağlık sorunları nedeniyle zor günler geçiren Ahmet Yıldırım, Yunusemre Belediyesi´nin yardımlarıyla hayatının kolaylaştığını dile getirdi. Yıldırım konuya ilişkin yaptığı açıklamada, ?Göğüs bölgemde ağrı vardı. Ayağım kesik. Yunusemre Belediyesi´ne başvuruda bulundum. Belediye benim kişisel bakımımı ve evimizin temizliğini düzenli olarak yapıyor. Ellerinden ne geliyorsa maddi ve manevi yardımcı olmaya çalıştılar. Allah Belediye Başkanımız Mehmet Çerçi´den razı olsun? dedi.
Manisa Devlet Hastanesi´nde tedavisini tamamlayan Ahmet Yıldırım, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü´nün de katkılarıyla Engelli Koordinasyon Aracı ile Özel Lidya Sardes Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi´ne götürüldü.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —