TURGUTLU - Turgutlu´da yeni kurulan Yörük Türkmen Dayanışma Derneği, ilk ziyaretini Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin´e gerçekleştirdi. 
Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, yeni kurulan Turgutlu Yörük Türkmen Dayanışma Derneği Başkanı Ayşe Demir, İzmir Dede Korkut Dayanışma Derneği Başkanı Nihat Erçetin ile başkan yardımcılığı görevini yapan Turgutlu Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hasan Hüseyin Coşkun, dernek yönetim kurulu üyelerinden Gökgedik Muhtarı Hüseyin Kaygısız ile dernek yönetim kurulu üyelerini ağırladı. Kurdukları yeni oluşum hakkında bilgi veren Yörük Türkmen Dayanışma Derneği Başkanı Ayşe Demir, ?Derneğimizi kurma amacımız siyasi ayrım gözetmeden Yörük kardeşlerimizi bir araya getirmek, Turgutlu´da bir çatı altında toplanan Turgutlulu hemşerilerimiz ile Yörük kültürünü yaşatmaktır. Henüz yeni olmamıza rağmen önümüze pek çok hedef koyarak yola koyulduk. Şuanda bir lokal açma hazırlığındayız. İnşallah her daim faaliyette olmasını istediğimiz lokalimizde Sayın Başkanımız´ı ağırlamaktan onur duyacağız? dedi. Başkan Şirin´in derneklere verdiği desteği takdir ettiğini ifade eden Demir, ?Sayın Başkanımız´ın manevi desteği bizler için çok önemli. Tüm halkı kucaklayıcı hizmet ve destekleriyle kendisinin her daim bizlerin yanında olacağından şüphemiz yok. Ziyaretimiz vesilesiyle tüm halkımızı birlik ve beraberliğimizi sergileyeceğimize inandığımız derneğimize bekliyoruz? dedi.
Ziyaretlerinden dolayı Turgutlu Yörük Türkmen Dayanışma Derneği Başkanı Ayşe Demir ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden Başkan Şirin de hemşeri derneklerinin önemini vurgulayarak, derneğin hayırlara vesile olmasını temenni etti. Başkan Şirin, ?Turgutlu´daki bu güzel oluşumlardan memnuniyet duyuyoruz. Değerli dernek Başkanı Ayşe Hanım ve yönetim kurulu üyeleri bizlerin her daim iç içe olduğu değerli kardeşlerimizden, dostlarımızdan oluşuyor. Ayrıca erkek egemen toplumumuzda Ayşe Hanım gibi temsil makamına gelen kadınlarımıza ayrıca destek vermemiz gerekiyor. Sizlerin de ifade ettiği gibi toplumumuzda farklı etnnik kökenden gelse de ´hemşerilik´ bilinciyle Turgutlu için çalışan, Turgutlu için yola çıkan herkesi kucaklayıcı olmaya gayret ediyoruz. Bu anlamda sizlerin de başarılı çalışmalara imza atacağınızdan şüphemiz yok. Turgutlumuz´un Yörük Türkmen Dayanışma Derneği hayırlı uğurlu olsun? dedi.



Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

Manisa'da don afeti üzüm bağlarına büyük zarar verdi

Don afetinin sadece Sarıgöl’e zararı 2,25 milyar TL

Kaymakam Acar, dondan etkilenen bağları inceledi

Polis Haftası Kutlamaları Başladı

Salihli ve Kula'da Türk Polis Teşkilatı'nın 180. yılı kutlandı

Saruhanlı Belediyesi’nin 2024 Yılı Faaliyet Raporu Oy Birliğiyle Kabul Edildi

Saruhanlı Belediyesi’nden 320 Çocuğa Bayramlık Kıyafet Yardımı

SARUHANLI’DA 21 MART NEVRUZ BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

Şehit Görece’nin ailesine Devlet Övünç Madalyası verildi

Manisa’da Devlet Övünç Madalyası ve Berat Tevcih Töreni düzenlendi

Saruhanlı, İzmir’in su kuyusu planına karşı sesini yükseltiyor!

Saruhanlı'dan İzmir'e su kuyusu tepkisi

Acılı babadan yürek burkan paylaşım: "Böyle gittik, dönemedik"

Dumfet Manisa İl Başkanı Balta: DUMFED Manisa'da Teşkilatlanma Hızla İlerliyor

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Sanat 6.02.2017 08:43:17 513 0

Tarih: 06.02.2017 08:43
Haberi Sesli Oku
18.04.2025 12:53:00