MANİSA - Manisa Yörük Türkmen Derneği Başkanı Arif Kurtoğlu ve yönetim kurulu üyeleri Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer´i ziyaret ederek, 16 Eylül´de düzenleyecekleri 2. Bağ Bozumu ve Yörük Kültür Şöleni´ne davet etti. 
Başkan Arif Kurtoğlu, Başkan Yardımcısı Akın Atçı, Yönetim Kurulu üyeleri Volkan Topdemir, Mesude Kurdoğlu, Ferhat Arslan, Nagehan Arslan ve Yörük Beyi Özen Arslan ile birlikte katıldığı ziyarette Vali Güvençer´e 16 Eylül 2018 Pazar günü Sancaklı İğdecik Mahallesi´nde düzenleyecekleri şölen ile ilgili bilgi verdi, Yörük yağlığı hediye etti. 
Ziyarette dernekleri hakkında da bilgi veren Başkan Kurtoğlu, amaçlarının Yörük kültürünü yaşatmak, tanıtımına katkıda bulunmak olduğunu ifade etti. Başkan Kurtoğlu, ?16 Eylül Pazar günü Şehzadeler ilçesi Sancaklı İğdecik Mahallesi´nde bu yıl 2. Geleneksel Bağ Bozumu Yörük Kültür Şölenimiz var. Şenlik ile ilgi davetiyemizi sizlere takdim etmek için geldik. Geçen yıl teşrif etmiştiniz, yoğun bir kalabalık eşliğinde güzel bir kültür şöleni yapmıştık. Bu sene nasipse ikincisini yapacağız, Ege derneklerinin hepsi, Şanlıurfa, Ankara, İstanbul, Afyonkarahisar, Mardin, Adana, Türkiye´nin her yerinden 100´ün üzerinde derneğin katılacağı büyük bir organizasyon olacak? dedi. 
Vali Güvençer´in her zaman kendilerine yardımcı olduğunu kaydeden Başkan Kurtoğlu, şölenin saat 11.00´de kortej yürüyüşü ile başlayacağını,odun ateşinde keşkek, lokma, gözleme, ayran ikramı olacağını, mehteran konseri, halk müziği konseri, halkoyunları ve halk ozanlarının yer alacağını söyledi. Başkan Kurtoğlu, Manisa halkının ve bütün Türkiye´nin şölene davetli olduğunu belirtti. 
Vali Güvençer de ziyaretleri nedeniyle Başkan Kurtoğlu ve dernek yönetimine teşekkür ederek, programının uygun olması durumunda şenliğe katılacağını ve kendileriyle birlikte olmaktan büyük bir mutluluk duyacağını söyledi. 



“Kuraklıktan zarar gören çiftçilerimiz yardım kapsamına alınmalıdır”

Türkiye güne akaryakıt zammıyla başladı. 6 gün sonra neler olacak neler

Fenalaşan arkadaşına müdahale etti, ikisi de kalp krizinden öldü

Manisa'daki yabancı nüfus azalmaya devam ediyor

Manisa TSO Meclis Salonuna Mimar Ferdi Zeyrek’in adı verildi

Zeki Bilgin’den “Hurda Davası”na ilişkin açıklama: "Yargılanmışım, ceza almışım gibi gösteriliyor"

Bebeklerine merhum Başkan Ferdi Zeyrek'in ismini verdiler

Sıcak çarpmasından basit önlemlerle korunmak mümkün

Ferdi Zeyrek’in kızı Nehir, TYT’ye CHP Lideri Özgür Özel ve annesiyle geldi

Alaşehir Belediyesi'nden merhum Ferdi Zeyrek için pilav hayrı

Besim Dutlulu'nun ilk ziyareti Ferdi Zeyrek'in mezarı oldu

Başkan Zeyrek'in ölümüyle sonuçlanan olayda 3 şüpheli tutuklandı

Manisa Belediyesi Yeni Akit ve Zekeriya Say için harekete geçti!

Bir Lokma Bin Dua: Ferdi Başkanımızın Aziz Hatırasına

Merhum Başkan Zeyrek anısına hayır yapıldı

Başkan Zeyrek’i kurtarmak için zamanla yarışıldı

SARUHANLI’DA JANDARMA TEŞKİLATININ 186. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ KUTLAMALARI

Havuzlarla ilgili korkutan gerçek

CHP Genel Başkanı Özel, Başkan Zeyrek için düzenlenen mevlide katıldı

Nehir Zeyrek’ten Tepki: ‘O adamı nasıl serbest bırakabiliyorsunuz?’

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 4.09.2018 08:52:41 675 0

Tarih: 04.09.2018 08:52
Haberi Sesli Oku
28.06.2025 17:34:00