SARUHANLI - Manisa 2. Amatör Küme E grubunda şampiyon olan Saruhanlı ekiplerinden Yılmazspor yöneticileri, şampiyonluk kupasını Saruhanlı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı´ya hediye ettiler.

Başkan Yaralı, Yılmazspor Kulübü Başkanı Ekrem Cıllı, Kulüp Başkan Yardımcısı Halil Menkü ve Saruhanlı Belediyespor Direktörü Mutlu Çamlıyer´i makamında kabul etti.

Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Ercan Bilgiç ile Meclis Üyesi Nuri Bozkurt´un da hazır bulunduğu ziyarette, kulüplerine sağladığı katkılarından dolayı Başkan Yaralı´ya teşekkür eden Kulüp Başkanı Cıllı, kazandıkları şampiyonluk kupasını Başkan Yaralı´ya hediye etti.

Başkan Yaralı, burada yaptığı açıklamada, kazandıkları zaferden dolayı Yılmazspor´u tebrik ederek, şunları söyledi;

"Kulübümüz önemli bir başarıya imza attı, tebrik ediyoruz. Bu noktada Saruhanlı Belediyesi olarak spora verdiğimiz desteğin bu tür sevindirici sonuçlarla karşılığını almak bizleri memnun ediyor. Geçmişten günümüze olduğu gibi bundan sonra da spora desteğimiz sürecek. Bugüne kadar Saruhanlı Belediyespor, Yılmazspor, Hacırahmanlıspor, İshakçelebispor, Mütevellispor, Halitpaşaspor ve Paşaköyspor takımlarımıza desteğimiz oldu. Takımlarımızın gerek nakdi, gerekse spor malzemesi, tesis ve ulaşım gibi her türlü ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Bu doğrultuda Yılmazspoe´u bir kez daha tebrik ediyor, gelecek sezonda tüm takımlarımıza başarılar diliyorum."

-Başarımızda Başkanımızın Katkısı Çok Büyük-

Kulüp Başkanı Cıllı ise güzel bir sezonu geride bıraktıklarını belirterek, elde ettikleri başarıda Başkan Yaralı´nın çok büyük paya sahip olduğunu söyledi.

Cıllı, şöyle dedi, ?2. Amatör kümede canla başla mücadele ederek bizlere şampiyonluk yaşatan tüm oyuncularımıza teşekkür ediyorum. Bu yolda bizden desteğini esirgemeyen Başkanımız Hüseyin Yaralı´ya minnettarız. Bu kupanın kazanılmasında Başkanımızın da çok büyük emekleri var. Bu yüzden yönetim kurulu olarak şampiyonluk kupamızı başkanımıza hediye etmeye karar verdik. Hayır olsun.?

 



Bakanlık zeytinyağındaki son hileyi ifşa etti! Organik diye satılıyordu içinden çıkanlar şaşırttı

CHP’den Başkan Ekrem Cıllı’ya taşınmaz satışı eleştirisi: "Verdiğiniz sözleri unutmayacağız”

Saruhanlı'dan İzmir’e su aktarımına tepki: Kaderimizle oynamayın, günahtır!

Yunusemre 100. Yıl Meydanı’nda iftar sofrası kurdu

Yunusemre’de Ramazan Çarşısı kuruldu

Gölmarmara'da 2 bin kişilik iftar sofrası

Manisa Büyükşehir’de en düşük maaş 42 bin lira oldu

Lavender Robotics İtalya'dan 2 ödülle döndü

Soma davasına savcılık mütalaasını verdi

Ege'de korkulan oldu! Profesör tehlikenin geldiğini açıkladı

Baba dediği kişi gerçek babasının katili çıktı! Gerçeği DNA testiyle çıktı

Evlerde Ramazan hazırlıkları başladı

Kore Gazisi son yolculuğuna uğurlandı

Sözleşmeli Er kazada hayatını kaybetti

Açlıkla boğuşan emekliye bir darbe de SGK'dan geldi! Maaş konusunda sıcak gelişme

Saruhanlı’nın Nüfusu 57.935 Oldu

Ege'de deprem fırtınası! Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan iki korkunç ihtimali sıraladı

Marmara Gölü'ndeki izinsiz ekili alanlara müdahale

Başkan Zeyrek: "Teğmenlerimizin her zaman yanındayız"

Naci Görür o ilin adını verdi: Bu kadar yıkıcı fay hattı geçen başka şehrimiz yok

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Spor 22.05.2017 09:08:14 504 0

Tarih: 22.05.2017 09:08

Haberi Sesli Oku