Anahtar Kelimeler: YILMAZSPOR BÜYÜK OYNAYACAK

SARUHANLI/YILMAZ - Saruhanlı Yılmazspor yeni yapılanma sonucunda hedeflerini de büyük tutmaya devam ediyor. 2016 yılında alt yapı ve lokal gibi pek çok konudaki yeniliklerle ilklere imza atan yönetim kurulu, takıma yaptığı transferler ile de hedefi büyük tuttuğunu kanıtlamış oldu.

Kulüp Başkanı Ekrem Cıllı, Asbaşkan Halil Menkü, Yönetim Kurulu üyeleri Tarık Almacan, Volkan Topuz ve takım kaptanı Ferhat Sarıgöl ile Yılmazspor´a çok farklı bir ortam gelmişti. Buna bağlı olarak da 2015-2016 sezonunda 2. amatör kümede hedefi şampiyonluk olarak belirleyen Yılmazspor transfer bombalarını da patlattı.

HALİL MENKÜ? HEDEF 1.AMATÖR KÜME?

Yılmaz spor kulübü kadrosuna 3 yeni ismi katarak hedefi 1. amatör küme olarak belirledi. Asbaşkan Halil Menkü gazetecilere yaptığı açıklamada şunları kaydetti; ?Yılmazspor Camiası olarak kenetlenmemiz gereken 2015- 2016 sezonunda herkesin elinden geleni ortaya koyması gerekiyor. Bu konuda yönetimimiz, taraftarlarımız ve yönetimimiz takıma sahip çıkacaktır. Takımımıza da hedef olarak şampiyonluk belirledik.  Saruhanlı Belediyespor´dan Savaş Coşkun ve Samet Urtekin ile Gördes Güneşlispor´dan Hüseyin Kaya´yı transfer ettik. 2 transferimiz daha olacak. Amacımız, Yılmazspor´u layık olduğu yerlere getirmektir. Bu noktada yönetim olarak çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Yeni transferlerimiz kulübümüze hayırlı olsun.?



EKREM BAŞKAN ÇALIŞMALARI İNCELEDİ...

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Çarşamba günü görev yapacak doktorlar

Asırlık borsa, yeni yüzyılın binasının temelini dualarla attı

Somaspor kötü gidişatı durdurmak istiyor

Odun ateşinde 50 yıllık gelenek

Gündüz Bakım Evi ve Çocuk Kulübü Projesinde Çalışmalar Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Kafede Bıçaklı Saldırı: Yaralı Cep Telefonunu Bırakmadı

Bu nasıl vicdansızlık! Doğurduğu bebeği çöpe attı

Menopoz bir son değil, yeni bir başlangıçtır

Manisa'da eğitim doğayla bütünleşti: Telefon yerine kitap, ekran yerine doğa

Devrilen motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti

Vali Özkan ve beraberindekilerden şehit ailesine anlamlı ziyaret

Enes Pınar bir ayda iki kez Balkanları fethetti

Seramiksan fabrikasında hırsızlık

Aile faciası: Oğlunu öldürdü, eşini ağır yaraladı

Kadın emeğiyle yerel kalkınma güçlendiriliyor

SMA'lı olarak doğdu, şimdi hasta bakıyor

Ege Üniversitesinin kültür ve sanat etkinlikleri göz doldurdu

Silahlı saldırıya uğrayan okul müdürünün tedavisi devam ediyor

Dünya 2.’si kadın kuaför Denizli’nin gururu oldu

Eski sistem anahtar tarihe karışıyor

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Spor 23.02.2016 16:25:34 787 0
Tarih: 23.02.2016 16:25 Güncelleme: 23.02.2016 16:25
Haberi Sesli Oku