SARUAHNLI - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili Adayı Av. Zeynel Balkız Saruhanlı'nın Yılmaz Mahallesinde gerçekleştirdiği ziyarette sevgi ile karşılandı.

Kahvehanelerdeki vatandaşı ve esnafı selamlayan Balkız vatandaşları dinleyerek vatandaşın merak ettiği soruları cevaplandırdı.

Vatandaşlar Balkız'a çiftçi olarak bitmiş durumda olduklarını ellerinde bir tek üzüm kaldığını onunda bu sene gördüğü zarar nedeni ile iyice sıkıntıda olduklarını dile getirerek, 2017 yılından yiyoruz” diye dertlerini ifade ettiler.

Üzümün makus talihi yıllardır maalesef yenilemedi ve çözülemedi” diyen Balkız, Neden üretimimiz sürekli düşüyor masraflarımız sürekli artıyor? Üretim arttıkça piyasası düşüyor bir kısır döngü içerisinde para kazanamıyoruz. İşte burada artık çiftçimize ve köylümüze yeni bir yaklaşım gerektiği inancındayım. Zarar görmüş çiftçilerimizin zararları giderilmeli. Sigortasız bile olsa bu yaralar sarılmalı. Sigortalı olanların ise adil nispette bir destek alması sağlanmalıdır diye düşünüyoruz. Fabrikada çalışan işçi kardeşlerimiz içinde bizim iktidarımızda asgari ücreti net bin 400 liraya çıkaracağız. Asgari ücretlilere, büyük şehirlerde her ay 100 lira şehir içi ulaşım desteği vereceğiz. Evi olmayan muhtaç ailelere 250 lira kira yardımı yapacağız. Böylece asgari ücret açlık sınırının üzerine çıkarılacak, büyükşehirlerde başını sokacak bir göz evi olmayan asgari ücretlinin bin 750 lira alabilmesi mümkün olacaktır. Asgari ücretten vergi almayacağız, ücretlilerin asgari ücret kadar gelirini vergi dışı bırakacağız. Yıllık ortalama 700 bin kişiye iş imkanı oluşturacağız. Yardıma ihtiyaç duyan ailelerin en az bir ferdine iş imkanı, iş sağlanana kadar 700 lira ‘Aile Desteği' vereceğiz. Taşeron işçilerin sorunlarını çözüme kavuşturacağız, köleliği andıran işçi çalıştırma düzenine son vereceğiz. Kamuda çalışan taşeron işçileri kadroya geçireceğiz. Bunlar hayal değil hepsi uygulanabilir programlardır. Çok iyi bir ekonomik programla Sizler için geliyoruz.” dedi.



Saruhanlı'da Vefat...

Saruhanlı Belediyesi’nden Mahallelere Modern Giriş Tagı

Saruhanlı’da obruklar oluşmaya başladı!

Saruhanlı'da tohum icmalleri askıya çıktı

Saruhanlı'da Vefat...

Saruhanlı’da kadınlar, Çağan Ata İçin Tek Yürek Oldu

Gündüz Bakım Evi ve Çocuk Kulübü’nde Çalışmalar Tam Gaz Devam Ediyor

Tütün tarlasına çekilen seyyar elektrik kablosu yangına neden oldu

Düğüne gelen her davetliye bir fidan hediye edildi

Vestel, Manisa BBSK Kadın Voleybol Takımı ile güçlerini birleştirdi

Manisalı Milli Judocu Sura Nil Karasu Avrupa ikincisi oldu

Tarlaya uçan otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti

Saruhanlı Belediyesi’nden Şatırlar Mahallesi’ne Kapalı Düğün Salonu

-Akhisarlı bisikletçiler Türkiye Şampiyonasında göz doldurdu

Saruhanlı'da Vefat...

Feci kazada karı-koca vefat etti

Saruhanlı’da obruklar oluşmaya başladı!

Saruhanlı’da kadınlar, Çağan Ata İçin Tek Yürek Oldu

Bisikletçiler orman yangınlarına dikkat çekmek için pedalladı

Lambayı boşa yakana okkalı tarife. Elektrikte büyük kazık

Kaddafi'nin eski danışmanı Bodrum'da isyan etti: "İskelemi yıktılar, personelimi darp ettiler"

Merhum Başkan Ferdi Zeyrek vefatının 52. gününde dualarla anıldı

Soma'da gençlerin isteği yerine geldi

Ormanlara giriş yasağını delenlere ağır yaptırım

Kalp krizi geçirip hayatını kaybeden polis memuru için tören düzenlendi

Sarıgöl'de orman yangınlarına karşı tedbirler devam ediyor

Orman yangınında yaralanan Kader Dereli'nin tedavisi yoğun bakımda sürüyor

Müdür Öztürk dualarla görevine veda etti

Denizlili orman şehitleri son yolculuklarına uğurlandı

Kaymakam Güldoğan, Salihli basınını unutmadı

Başkan Balaban'ın acı günü

Üç günlük damat kumar borcu yüzünden takılarla birlikte kayboldu

Hayrunnisa Gül'ün çantası, İngiltere kralıyla sohbeti gölgede bıraktı

Bakan Memişoğlu açıkladı: 10 milyon kişinin ölçümü yapıldı, yüzde 70'i fazla kilolu

Elektrik akımına kapılan 2 kişinin ölümüne ilişkin davada sanık sayısı arttı

Saruhanlı'da 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Politika 29.05.2015 15:38:33 1075 0

Tarih: 29.05.2015 15:38 Güncelleme: 29.05.2015 15:38
Haberi Sesli Oku
5.08.2025 17:41:00